Anket

Arkadaslar bugun bı cocuk geldı ve benım koyumu alacagını ıstedı bende kabul ettım sonrada koyumu cladı uzatmak ıstemıyorumda oda bende aynı koye gırıyoruz onun gırmemesını ıstıyorum ve o kısıyı tanımıyorum 700 yesım tasımı ve kac bin iksirle altınımı cal

Köyüm çalındı
0 (0%)
Acıl yardım
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 0

Gönderen Konu: Köyümü çaldılar acil yardım  (Okunma sayısı 1630 defa)

Çevrimdışı KanunsuzKral

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KanunsuzKrall
Köyümü çaldılar acil yardım
« : 24 Aralık 2014, Çarşamba - 20:53 »
 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı KanunsuzKral

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : KanunsuzKrall
Ynt: Köyümü çaldılar acil yardım
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2014, Çarşamba - 20:55 »
koyume bende baska bırısıde gırıyo onu engelleyı benım kendı koyume gırmesını ıstemıyorum altın ıksır ve yesım taslarının hepsını bıtırdı allah rızası ıcın yardım edın gmailinde sıfresını deıstırmıs ya ne olur sunu nasıl koyumden cıkarırım

Çevrimdışı LegenD-R

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajı Toplam
    266 Kere Beğenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klanım : 1923TÜRK
Ynt: Köyümü çaldılar acil yardım
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2014, Çarşamba - 21:05 »
Supercell ile irtibata geçmen lazım. Sana ait olup olmadığını doğrulamak için birkaç soru soracaklar. Sakın köyü satmak için bu duruma düştüğünü söyleme. Mailinin çalındığını ve oyuna bu şekilde girebildiklerini dile getir.