Gönderen Konu: Liglerdeki sezon süresinin bitimi hk.  (Okunma sayısı 6155 defa)

Çevrimdışı aktug

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Aktug
  • Klanım : Cumhuriyet
Liglerdeki sezon süresinin bitimi hk.
« : 07 Mayıs 2013, Salı - 18:47 »
Merhaba,

Liglerdeki sezon süreleri var. Bu süre dolduğu zaman oyunun akıbeti ne oluyor? Yatırım yapan insanlar var veya maddiyatı geçtim günlerce, haftalarca ve aylarca emek harcayan insanlar var.; oyundaki herşey sıfırlanmıyordur heralde. Yani en azından ben öyle umuyorum ve site büyüklerinden destek istiyorum.

İyi çalışmalar

Tayfield

• Ziyaretçi
Ynt: Liglerdeki sezon süresinin bitimi hk.
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2013, Çarşamba - 01:26 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhaba,

Liglerdeki sezon süreleri var. Bu süre dolduğu zaman oyunun akıbeti ne oluyor? Yatırım yapan insanlar var veya maddiyatı geçtim günlerce, haftalarca ve aylarca emek harcayan insanlar var.; oyundaki herşey sıfırlanmıyordur heralde. Yani en azından ben öyle umuyorum ve site büyüklerinden destek istiyorum.

İyi çalışmalar

merhabalar aktug öncelikle böyle bir soruyu bizlere yönlendirdiğin için teşekkür ederiz.
sorunun cevabına gelince ligler 2 hafta sürüyor ve bu sürenin sonunda tüm ligler sıfırlanıyor ve tekrar bir savaş yaparak yeniden bir ligte başlıyorsun oyunun adına hiçbirşey değişmiyor. yani emeklerin boşa gitmiyor lig sistemi seni biraz daha kupa kasmaya teşvik ediyor açıkçası bonus ganimetide işin cabası tabi. bizlerde uzun zamandır emek harcayanlardanız ve bu oyun diğer bazı online oyunlar gibi belli bir süre sonra restart çekip sıfırlanmıyor yani
iyi oyunlar

Tayfield 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: aktug (08 Mayıs 2013, Çarşamba - 13:26)

Çevrimdışı aktug

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Aktug
  • Klanım : Cumhuriyet
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2013, Çarşamba - 13:27 »
Bencede mantıklı olan sıfırlanmamasıdır.

Bilgilendirme için teşekkürler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajı Toplam
    52 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klanım : Turkish Ghosts
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2013, Perşembe - 16:21 »
Bana bu lig isi cok sacma geldi lig birincilerine ganimet felen verilmeli Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Beğeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap "turkish ghosts"