Gönderen Konu: 0'dan başlamak  (Okunma sayısı 3212 defa)

Çevrimdışı huseyin1212

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : mirsenberber
  • Klanım : Yok
0'dan başlamak
« : 05 Mayıs 2013, Pazar - 12:22 »
Arkadaşlar benim jailbreaksiz iphone 3gs imde bir arkadaşımın hesabından clash of clans a girmiştim . Şimdi ise kendime yeni bir üyelik açmak istiyorum ama açamıyorum , arkadaşımın hesabından çıkmıyor . Nasıl düzeltebilirim ?

Çevrimdışı o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajı Toplam
    302 Kere Beğenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klanım : 1923TÜRK
Ynt: 0'dan başlamak
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2013, Pazar - 15:48 »
Malesef her bir cihazda, tek bir coc koyu olusturabilirsiniz, farkli cihazlarda olusturulmus koylere, gamecenter hesabini degistirerek tek bir cihazdan ulasilabilir fakat daha once coc oynanmis bir cihazda yeni koy acamazsiniz.

Mevcut durumda kendi cihaziniza kendi koyunuzu kurup oynayabilmenizin 2 yolu var.
1. Cihazinizi pc ye baglayip itunes yardimiyla reset atmak ( kendim denemedim, bazi riskler tasiyabilir)
2. Daha once hic coc oynanmamis bir tanidiginizin cihazindan coc kurup koy acip daha sonra kendi cihazinizda oturum acmak.
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2013, Pazar - 15:50 Gönderen: o2d »

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı erqan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : CuCo
  • Klanım : Robinson
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2013, Pazartesi - 22:29 »
İlk yöntemi denedik fakat resetlememize rağmen restore ettikten sonra tekrar mevcut coc hesabına geri döndü.

Biz 2. yöntem ile sıfırdan başlama işlemini gerçekleştirdik. Daha önce oynanmamış bir cihazın game center hesabı ile giriş yapınca yeni köy geliyor. İstersen yeni köy geldikten sonra tekrar kendi game center hesabına girerek eski köyünün üzerine yazdırabiliyorsun...

Çevrimdışı o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajı Toplam
    302 Kere Beğenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klanım : 1923TÜRK
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2013, Pazartesi - 23:57 »
İlk yöntemi denedik fakat resetlememize rağmen restore ettikten sonra tekrar mevcut coc hesabına geri döndü.

Biz 2. yöntem ile sıfırdan başlama işlemini gerçekleştirdik. Daha önce oynanmamış bir cihazın game center hesabı ile giriş yapınca yeni köy geliyor. İstersen yeni köy geldikten sonra tekrar kendi game center hesabına girerek eski köyünün üzerine yazdırabiliyorsun...

Evet ben de 2. yontemi uygulayarak kendime yeni bir koy actim, gamecenter dan cikis giris yaparak istedigim koye gecis yapabiliyorum, gecislerde mevcut koy silinecek diye bir uyari geliyor ama korkacak bir sey cunku silinmiyor..

Çevrimdışı Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Mekanın Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajı Toplam
    1929 Kere Beğenildi
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2013, Salı - 11:03 »
cihazınızı restlemeden önce, Ayarlar, Genel, Sıfırla, Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil diyorsunuz. Baştan kurup yeni bir GameCenter hesabı ile oyunu yüklüyorsunuz ve yeni bir köyle oyuna başlayabiliyorsunuz. Eğer bu da kafi gelmez ise bir yöntem daha var. Cevaba göre yardımcı olacağım.