Gönderen Konu: Savunmadan Kupa Kazanmak İçin(değişik bir taktik)  (Okunma sayısı 6859 defa)

Çevrimdışı huersa

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 27 Mesajı Toplam
    45 Kere Beğenildi
  • COC Nick : huersa
  • Klanım : 1923TÜRK2
Savunmadan Kupa Kazanmak İçin(değişik bir taktik)
« : 07 Şubat 2013, Perşembe - 10:08 »
Oyunda 2 amaç var ganimet ve kupa.

Benim merak ettiğim konu, savunmada kupa kazanmak için şu taktiği uygulayabilir miyiz;

- Tüm depoları saldırıya açık konumda bırakmak.

Herkes saldırmadan önce alacağı ganimete ve depoların nerde olduğuna bakar değil mi, amaç ganimetse tüm köyü dümdüz etmeden de savaş bitirilebilir. Köy yıkılmadığı için savunmadan da kupa kazanabiliriz.

- Sizce uygulanabilir mi?

huersa 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Mr fasruk (18 Ağustos 2015, Salı - 23:27)

Çevrimdışı FurkanCeylan

• Üst Düzey Yönetici
  • Yardımcı Lider
  • *
  • Rep Puanı : 435
  • Durumum:
  • FurkanCeylan.Com
  • 1124 Mesajı Toplam
    3673 Kere Beğenildi
    • Twitter;
  • COC Nick : FURK4N (#PYL2VP98)
  • Klanım : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Savunmadan Kupa Kazanmak İçin(değişik bir taktik)
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2013, Perşembe - 10:13 »
Merhaba. Konuna farklı açıdan bakayım çünkü cümlelerini anlamakta biraz sıkıntı çektim...

Şimdi; Depolar ve Köy Binasının aynı anda muhafaza edilebileceği kanaatindeyim. Verilen hasarda amaç kupa düşmekse bina dışarı çıkarılıyor ve savaş zaten kazanılıyor ve depolarada ulaşılırsa kupayla ganimet aynı anda kazanılmış oluyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Asker kombinasyonun nasıl bilmiyorum ama; ganimet kasacaksan ve köy binası dışarıdaysa önce binayı yıkacak sonra ganimet kasacak köy ara. Ve sen düzenini hem köy hemde ganimet düzeni üzerine kur Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

İyi oyunlar ...

FurkanCeylan 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Mr fasruk (18 Ağustos 2015, Salı - 23:27)

Çevrimdışı Merttim06

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajı Toplam
    6 Kere Beğenildi
  • COC Nick : MertSustam
  • Klanım : 1923TÜRK2
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2013, Çarşamba - 17:22 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhaba. Konuna farklı açıdan bakayım çünkü cümlelerini anlamakta biraz sıkıntı çektim...

Şimdi; Depolar ve Köy Binasının aynı anda muhafaza edilebileceği kanaatindeyim. Verilen hasarda amaç kupa düşmekse bina dışarı çıkarılıyor ve savaş zaten kazanılıyor ve depolarada ulaşılırsa kupayla ganimet aynı anda kazanılmış oluyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Asker kombinasyonun nasıl bilmiyorum ama; ganimet kasacaksan ve köy binası dışarıdaysa önce binayı yıkacak sonra ganimet kasacak köy ara. Ve sen düzenini hem köy hemde ganimet düzeni üzerine kur Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

İyi oyunlar ...

Aynen bende anlayamadım fakat ama anladığım kadarıyla yapman gereken madenlere saldırır oyunu bitirmen.

İmzaya gerek yok zamanla anlaşılır nasıl biri olduğum zaten Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Sibelt

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajı Toplam
    5 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Sibel t.
  • Klanım : TEKVATAN
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2013, Cuma - 00:35 »
Arkadaşın demek istediği :
"Ganimet kasanlar, hem kupa kasanlar kupalarını alıp gitsin diye hem de kalkan almak amacıyla köy binasını dışarıya koyuyorsa
Kupa kasan arkadaşlarda, gözü altınlarda olanlar kupaya ilgilenmeyenler altınları iksirleri alıp gitsin diye depoları dışarıya köy binasını içeriye koysak, savunmadan kupa kazanırız değil mi,"

Bencede gayet mantıklı fakat kupa da gözü olanlar sırf kupa için onca şeyden vazgeçer mi sormak lazım.

Sibelt 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: Ignorance (16 Şubat 2013, Cumartesi - 18:09), krnc (15 Şubat 2013, Cuma - 01:24)

Çevrimdışı Headshot

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajı Toplam
    33 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Dreamstick
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2013, Cuma - 16:09 »
Dediğin doğru ama ya hammadde madendeyse ?

Game Center: ^Headshot^

Çevrimdışı Asdqwezxc

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajı Toplam
    4 Kere Beğenildi
  • COC Nick : entrance 47
  • Klanım : 14ottoman53
« Yanıtla #5 : 16 Şubat 2013, Cumartesi - 15:00 »
Ben de ne demek istediğini anladım. Ancak madenleri içeri alacaksan içindekileri biriktirip toplamanı tercih ederim. Mantıksız bir fikir gibi gelmiyor aslında hem öyle yaptıktan sonra adam kupa kaybetmemek için dalabilir köyünü iyi dizersen kupa da kazanırsın ganimet de kaybetmezsin. Böyle yazınca bana da gayet mantıklı gibi geldi
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2013, Cumartesi - 23:33 Gönderen: Yekta41 »

HEY DOSTUM!!! HAKETTİYSEM +REP LÜTFEN!

Asdqwezxc 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Sibelt (16 Şubat 2013, Cumartesi - 16:42)