Gönderen Konu: Clash Of Clans Forum Þifremi Unuttum (Gmail )  (Okunma sayýsý 14269 defa)

Çevrimdýþý OnurDemirbilek

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DarkEjder
Clash Of Clans Forum Þifremi Unuttum (Gmail )
« : 19 Mayýs 2014, Pazartesi - 00:52 »
Selamýn Aleyküm Deðerli Forum Okuyucularý,

Oyun ilk Android'e düþtüðü zaman oynuyordum fakat Gmail kaydetmemiþtim ve telefonda kendisi otomatikman kaydetmemiþti, bu yüzden 66 levellik hesabým elimden gitmiþti. Tekrar hesap oluþturmuþtum oda þuan 50 level ama þöyle bir karar aldým, o hesapta çok hatalar yapmýþtým. Biraz önce oyunu silip yeniden yükledim ve Gmail yazmadým, oyuna sýfýrdan baþlama kararý aldým. Bu sefer her þeyi adam akýllý yapmayý planlýyorum(GEM harcamadan).

Gmail ile kayýt olmuþsak, örn: forum_onur@gmail.com

Her neyse ben konuma geçeyim arkadaþlar, Baþlýktan da belli olduðu gibi Forum þifremi unuttum/kullanýcý adýmý unuttum gibi bir hata yaptým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  þifre istedim hesabýma ve hesabýma baktýðýmda E-Postayý göremedim.

Birazcýk düþündükten sonra aklýma geldi ve SPAM mesajlarýna baktým, oraya düþmüþ bunun nedeni;

Ýletiler neden Spam olarak iþaretlenir?

Gmail, virüsleri ve þüpheli iletileri belirleyerek, iletiler arasýnda tekrarlayan düzenleri bularak ve sizin gibi Gmail kullanýcýlarýnýn genelde spam olarak iþaretlediklerini öðrenerek spam algýlamaya yardýmcý olan otomatik bir sisteme sahiptir.

(Spam etiketinizi týklar ve iletilerden birini açarsanýz üstte, söz konusu belirli iletinin Spam Klasörüne yerleþtirilmesi nedeni ile ilgili kýsa açýklama içeren bir ileti görürsünüz. Tehlikeli veya sahte olabilecek iletilerden kendinizi korumak ve bir iletinin spam olarak iþaretlenme ya da iþaretlenmeme nedenini daha iyi anlamak için bu bilgiyi kullanýn.)

Yazým buraya kadar arkadaþlar, Bu konuyu bilen illaki vardýr ama ben bilmeyenler içinde yardýmcý olabileceðini düþündüðüm için böyle bir konu yazma kararý aldým.

Okuduðunuz için teþekkürler, Bol Ganimetli Savaþlar.

(SOMA'da hayatýný kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailesine sabýr diliyorum.)

« Son Düzenleme: 19 Mayýs 2014, Pazartesi - 02:45 Gönderen: OnurDemirbilek »

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ýmzamý beðendim :3

OnurDemirbilek 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: efebaba33 (18 Nisan 2015, Cumartesi - 11:51)