Gönderen Konu: google play sorunu  (Okunma sayýsý 988 defa)

Çevrimdýþý Tayfun.uslu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sami duha zaferi
  • Klaným : SHAPERD
google play sorunu
« : 03 Þubat 2015, Salý - 13:24 »
mrb
131 levelim 2 ayda bir  2500 tas alýyorum. fakat google play benim taþ alýmýmý engellemiþ. sebebide þu gecen sene bir arkadaþýmýn kartýyla almýþtým.kartýný bankayý arayýp odemelere kapatmýþ fakat onun kartý ile bir kere alýþveriþ yaptým. dolayýsýyla google play þimdi benim kartlarýmlada ürün aldýrmýyor. konuyla ilgili bilgisi olan varmýdýr. doðrulama yapmak itediðimde benden kimlik ve kredi kartý resmi istiyor. nasýl yapabilirim. sinirlerimi bozdu. baþka hesap açsam acaba ayný köyüme devam edebilirmiyim. çok emek verdim bu köye devam etmeliyim. desteðinizi beklemekteyim.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: google play sorunu
« Yanýtla #1 : 03 Þubat 2015, Salý - 13:42 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
mrb
131 levelim 2 ayda bir  2500 tas alýyorum. fakat google play benim taþ alýmýmý engellemiþ. sebebide þu gecen sene bir arkadaþýmýn kartýyla almýþtým.kartýný bankayý arayýp odemelere kapatmýþ fakat onun kartý ile bir kere alýþveriþ yaptým. dolayýsýyla google play þimdi benim kartlarýmlada ürün aldýrmýyor. konuyla ilgili bilgisi olan varmýdýr. doðrulama yapmak itediðimde benden kimlik ve kredi kartý resmi istiyor. nasýl yapabilirim. sinirlerimi bozdu. baþka hesap açsam acaba ayný köyüme devam edebilirmiyim. çok emek verdim bu köye devam etmeliyim. desteðinizi beklemekteyim.

ilk önce size gelen mailin doðru olup olmadýðýný kontrol edin. çakma mailden gelen maillere kredi kartýnýzý kaptýrmayýn. mümkün ise sanal kart kullanýn. limitinizi ona göre arttýrýp iþlem yapabilirsiniz. dolandýrýcýlarýn eline düþmeyin. mümkünse telden irtibata geçin. söylediðiniz þeyler doðrultusunda böyle bir þey istemeleri saçma. baþkasý hesabýný kitlemiþ ve sizden bu bilgileri istemiþ olabilir. dikkatli davranýn sanal kart kullanýmýna yönelin.