Gönderen Konu: Clash Of Clans Aktarým Problemleri ve Çözümleri Bilinmesi Gerekenler  (Okunma sayýsý 3994 defa)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Clash Of Clans Aktarým Problemleri ve Çözümleri

Bilinmesi Gerekenler

Cihazýn Ýos Ýse Oyunu Sadece 1 Hesaba Kayýt Edebilirsiniz.(Siz Oyunu Ýndirdiðiniz Oynadýðýnýz Game Centera Otomatik Kayýt Yapar )

Cihazýn Android Ýse Oyunu Sadece 1 Hesaba Kayýt Edebilirsiniz.(Siz Oyunu Ýndirdiðiniz Oynadýðýnýz Google+ Hesabýna Otomatik Kayýt Yapar )

Aktarým Yaptýðýnýzda Cihazda Açýk Olan Game Center veya Google+ Hesabýna Oyun Otomatik Kayýt Edilir.

Baþka Bir Maile Taþýyamazsýnýz.(Yetkililerin ÖnGördükleri Hariç.)

2.Kez Kod Aktarým Kodu Alamazsýnýz.(Yetkililerin ÖnGördükleri Hariç.)

Ne Öðrendik ?

ÝOS Kullananlar ; Game Center  Kullanýcýlarý için Süpercell 1 seferlik taþýma kodu sunmaktadýr. Yani ÝOS kullanýcýsý iseniz 1 kere Android cihaza taþýyabilirsiniz.

Bu Þekilde Hem ios hemde Android de aktif olabilirsiniz Fakat dediðim gibi sadece 1 sefer geçerlidir.

Onun dýþýnda ÝOS  Yani Gamecenter Hesabýnýz ile bütün ÝOS iþletim sistemlerinde oturum açabilirsiniz.

Android kullanýcýlarý ; Google +  Kullanýcýlarý için Süpercell 1 seferlik taþýma kodu sunmaktadýr. Yani Android kullanýcýsý iseniz 1 kere ÝOS cihaza taþýyabilirsiniz.

Yani ; Andriod kullanýcýlarý  ÝOS a 1 kere taþýma hakký vardýr. ÝOS un android e 1 kere tasýma hakký vardýr.Androidden aktarýlan bir köy  sadece bir ios hesabý ile eþleþir 2. bi ios a baðlantý mumkun deðildir. Ayný þekilde ios dan android e aktarýlan köyde ayný þekildedir.

Sürekli Farklý Anlatým Biçimiyle Ayný Sorular Geliyor .

Ben O Telefondan Bu Telefona O Cihazdan Bu Cihaza O Hesaptan Bu Hesaba Þöyle Yaptým Böyle Yaptým Bunlarý Yaparken

Cihazýmýn Camýný Sildim O Sýra Telefonum Çaldýda vs vs .

Arkadaþlar Mantýk Çok Basit.

« Son Düzenleme: 18 Aralýk 2014, Perþembe - 12:06 Gönderen: Admin »

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: SLayTR (26 Þubat 2015, Perþembe - 16:53), Killer1453 (31 Aralýk 2014, Çarþamba - 14:03), Kurmay (18 Aralýk 2014, Perþembe - 10:01)

Çevrimdýþý GaniAtakan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : GaniAtakan
Ynt: Clash Of Clans Aktarým Problemleri ve Çözümleri Bilinmesi Gerekenler
« Yanýtla #1 : 22 Aralýk 2014, Pazartesi - 22:04 »
iyi akþamlar . telefonuma oyunu indirdiðimde sevgilimin gmail hesabý açýktý farkýnda olmadan oyunu o hesap ile açtým baya da geliþtirdim þimdi aramýz bozuldu hesabýmý kendi gmail hesabýma aktarmam gerekiyor birþeyler yapýlamaz mý ?

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #2 : 23 Aralýk 2014, Salý - 10:12 »
Hesabý Bir Mailden Baþka Bir Maile Taþýnma Ýþlemi Kendiniz Yapamamaktasýnýz. Oyun Ýçi Bildirim Atýnýz . Olumlu/Olumsuz Supercell 'den size geri dönüþ yapýlacaktýr.

Çevrimdýþý memo0605

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : memmet
  • Klaným : Efeles
« Yanýtla #3 : 24 Aralýk 2014, Çarþamba - 20:58 »
Arkadaþlar merhaba, oyun baslarken google+ a yedeklenmemis, google+ 'da oturum ac dedigim zaman eskiden actigim dusuk seviyeli bir koy vardi o geliyor, ilerlettigime koy oyunu actigimda direk olarak karsima geliyor  ama yedeklemeye calistigim zaman olmuyor. Oyunu yeni bir cihaza aktaracagim ama bu yuzden yapamiyorum. Facebooktan baglanmaya calisinca da ayni sorunu yasiyorum. Ilerlettigim koy arafa kaldi diyebiliriz yani, yedeklemesi fln hic bsyi yok. Supercell e mail de attim ama kimse cvp vermedi . Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 29 Aralýk 2014, Pazartesi - 10:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaþlar merhaba, oyun baslarken google+ a yedeklenmemis, google+ 'da oturum ac dedigim zaman eskiden actigim dusuk seviyeli bir koy vardi o geliyor, ilerlettigime koy oyunu actigimda direk olarak karsima geliyor  ama yedeklemeye calistigim zaman olmuyor. Oyunu yeni bir cihaza aktaracagim ama bu yuzden yapamiyorum. Facebooktan baglanmaya calisinca da ayni sorunu yasiyorum. Ilerlettigim koy arafa kaldi diyebiliriz yani, yedeklemesi fln hic bsyi yok. Supercell e mail de attim ama kimse cvp vermedi . Yardimci olursaniz cok sevinirim.

ayarlar hesaplardan bütün hesaplarý kaldýrýp, yeni bir gmail alýp, oyunu açýp kayýt etmeyi denedin mi?

Çevrimdýþý Gunesh

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Turkey
« Yanýtla #5 : 22 Ocak 2015, Perþembe - 21:59 »
Sunu sormak ýsterým androidden ios cýhaza tasýmak ýstýorum ve kod alamýyorum destek býrýmýnden talep ettým durumu bildirip supercell in bu tarz durumlara karsý tavrý nedýr hemen ýlgýlenýp yardýmcý oluyorlarmý yoksa durumu yokusamý suruyorlar tecrubelerýnýzden yararlanmak isterim

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 24 Ocak 2015, Cumartesi - 15:06 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sunu sormak ýsterým androidden ios cýhaza tasýmak ýstýorum ve kod alamýyorum destek býrýmýnden talep ettým durumu bildirip supercell in bu tarz durumlara karsý tavrý nedýr hemen ýlgýlenýp yardýmcý oluyorlarmý yoksa durumu yokusamý suruyorlar tecrubelerýnýzden yararlanmak isterim

daha önceden kod almadýysan oyunda sorun varsa tabiki yardýmcý oluyorlar seve seve, ama sen kod aldýysan keyfe keder deðiþiklik yapacaksan uðraþtýrýyorlar.