Gönderen Konu: google+  (Okunma sayýsý 2430 defa)

Çevrimdýþý osman06

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : osmn
google+
« : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 13:30 »
Ardaþlar telefonum eski gmailini unuttum daha dogrusu hiç bilmiyorum köyüm o gmail hesabýna açmýþým ve þuan seviye 50lerdeyim bende bu gmail hesabýný kaldýrýp yeniden açtým köyüm geliyor ama yeni gmail hasabýna aktaramýyorum baþka bý gmail ile çakýþýyor diyor köyümü nasýl yeni yeni hesabýma aktarabilirim yardým edin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

osman06 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Fero35 (02 Þubat 2014, Pazar - 11:36)

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
Ynt: google+
« Yanýtla #1 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 13:32 »
ayný sorun bendede var ilk gmail adresimi unuttum tele format atýcam ama google+giriþiniz basarýsýz baska bir oyunla cakýsýyor dýyo sendede oyle mi?

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ

sametDOGAN 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Fero35 (02 Þubat 2014, Pazar - 11:37)

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 13:34 »
bu konuya sanýrým kýmse cozum bulamýyacak

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ

sametDOGAN 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Fero35 (02 Þubat 2014, Pazar - 11:37)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #3 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 19:18 »
Çözümü yok çünkü unnutuk dediðiniz gmaili ya hatýrlayacaksýnýz yada bir þekilde gmailden þifremi unuttum veya kullanýcý adýmý unuttum gibi yöntemlerle ulaþacaksýnýz

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Fero35 (02 Þubat 2014, Pazar - 11:37)

Çevrimdýþý osman06

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : osmn
« Yanýtla #4 : 30 Ocak 2014, Perþembe - 01:06 »
Anladým sagol admin bulamadým zaten yeni köy açtým 10 seviye oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

osman06 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Fero35 (02 Þubat 2014, Pazar - 11:37), TReeArms (30 Ocak 2014, Perþembe - 09:06)

Çevrimdýþý NotGet

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : PowerSupply
  • Klaným : vatansever2
« Yanýtla #5 : 05 Haziran 2014, Perþembe - 22:19 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Çözümü yok çünkü unnutuk dediðiniz gmaili ya hatýrlayacaksýnýz yada bir þekilde gmailden þifremi unuttum veya kullanýcý adýmý unuttum gibi yöntemlerle ulaþacaksýnýz

Merhaba Forumunuzu yeni keþfettim ve üye oldum. Þu anda 2 tane Gmail hesabým var. 1. si Oyunun kayýtlý olduðu Gmail. Þifresini falna herþeyini biliyorum, Fakat Güvenilir deðil, bir kaç cihazda daha kayýtlý, ve öyle kalmasý gerekiyor. 2. hesabýmý yeni açtým Oyunu 1. hesaptan 2. ye aktaramýyormuyum þimdi ?