Gönderen Konu: (Acil)Hesabý sattýktan sonra kendi telefonumuzdan oyun kaydýný silmek mümkün mü?  (Okunma sayýsý 2083 defa)

Çevrimdýþý NAPOLYON

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Same Rules Apply
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Merhaba arkadaslar ,

Köyümü gmail hesabýmý vermeden baþka bir gmail hesabýna aktararak satmak istiyorum. Bir hesaptan farklý bir gmail hesabýna aktarým yapmak mümkün mü? Eger mümkünse aktarým yaptýktan sonra karþýdaki kiþiye güvence vermek için kendi gmail hesabýmdan oyunun kayýtlarýný silip sýfýrdan oyuna baþlayabiliyor muyum ?

Supercellin sitesinde okuduguma göre köy alým , satým ve transfer iþlemlerine izin verilmiyor ve son gelen güncellemelerle birlikle aktarma konusunda sýkýntýlar yaþandýðýný duydum.

Detaylý bir þekilde yardýmcý olabilirmisiniz..

Teþekkürler

aDemm078

• Ziyaretçi
Elbette fakat gmail hesabýný tek bir sebeple deðiþtirebilirsiniz (bizzat ben game center hesabýmý deðiþtirdim). Önce game center ve ya gmail hesabýmý biliyorým fakat emailimin þifresini unuttum bu yüzden gmail hesabýmý unutursam sýfýrlama gibi bir þansým yok bu yüzden game center hesabýmý deðiþtirmek istiyorum.(cevap 3saat içerisinde geri geldi) ilk baþta hotmaile yönlendirdiler bende her türlü þeyi denedim fakat olmadý oyuna kayýtlý hesabýmý deðiþtirmek istiyorum dedim. (4saat sonra) oyuna ne zaman baþladýðýmý gmail hesabýmý ne zaman açtýðýmý nerede hangi þehirde vsvs ve oyuna çekilen ilk deðerli taþ faturasýný ekran görüntüsü olarak istediler herþeyi yaptým sonunda deðiþtirdiler. Yaklaþýk 1hafta uðraþýrdýlar ama... Iyi forumlar dilerim.

aDemm078 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: NAPOLYON (28 Aðustos 2014, Perþembe - 22:24)

Çevrimdýþý NAPOLYON

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Same Rules Apply
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Baya uðraþtýran bir olaya benziyor hocam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Oyunu ilk açtýðýmda satacaðýmý hiç düþünmemiþtim.Yinede yardýmcý olduðun için çok teþekkür ederim.. Ýyi forumlar

aDemm078

• Ziyaretçi
Ne demek her zaman Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
olay anlaþýldýðýna göre;

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap