Gönderen Konu: COC YÜKLENMIYOR ANDIROID YARDIM  (Okunma sayýsý 2662 defa)

Çevrimdýþý taygaacar

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : marge
  • Klaným : enjektör
COC YÜKLENMIYOR ANDIROID YARDIM
« : 07 Mart 2015, Cumartesi - 17:42 »
Merhaba arkadaslar note 3 telefondan bugun oyuna gýremedým yuklenýyor kýsmýnda kalýyor yukleme yapamýyor telefona hard reset attým modený actým kapattým dns ayarý degýstýrdým antývýrus ýle telefonunu býr kac farklý program ýle temýzledým sonuc sýfýr... ama baska bý andýroýd telefonda acýlýyorum ve pcden acýlabýlýyor ama beným telefondan acamýyorum ne yapmam lazým acýl yardým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: COC YÜKLENMIYOR ANDIROID YARDIM
« Yanýtla #1 : 07 Mart 2015, Cumartesi - 20:45 »
Cihazýnýz root lu mu?

Çevrimdýþý Hadsafhada

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Hadsafhada
  • Klaným : Yok
« Yanýtla #2 : 08 Mart 2015, Pazar - 22:17 »
Kardes bende açmýyor cihaz rootlu ondan mi ? Ama birkaç gün öncesine kadar açýyordu

Çevrimdýþý taygaacar

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : marge
  • Klaným : enjektör
« Yanýtla #3 : 17 Nisan 2015, Cuma - 09:05 »
arkadaslar merhaba yazdigim konunun sorununu kendim cozmus bulunmakdayim oncelikle uyumlu telefon modelinizden Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap samsung  icin buradan telefon modelinizin uyumlu firewire yani yazilimini indirim odin den yukledim odin icin ise netten nasil arastirildigini yaparak yuklemeyi yapabiliriz/
ve son olarak yuklemeyi yaptiktan sonra oyunumuzu acabiliriz/
oyunun acilmama sebebine gelirsek system/etc/host var burada sadece 127.1.1.1 host yazmasilazim altinda baska bir ip varsa ondan dolayi oyuna giremiyor.
yazilimi tekrar yuklediginizde hicbirsey silinmiyor herseyiniz ayni kaliyor.oyunu kaldirmaya falan gerek yok ama siz emin olmak icin oyunu kaldirip playstoreden yeniden yuklerseniz daha garanti olacaktir.\
yardimci olduysam ne mutlu cunku hicbiryerde cozum yok cozum bu |"::: Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý kenanbafra

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : cellat
  • Klaným : saltanat
« Yanýtla #4 : 17 Nisan 2015, Cuma - 12:41 »
Benimde köyüm gitti yardým edebilirsiniz kardesim

Çevrimdýþý Copia

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 1
  • Champion
« Yanýtla #5 : 17 Nisan 2015, Cuma - 14:29 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Benimde köyüm gitti yardým edebilirsiniz kardesim

Büyük ihtimal hesabýnýzdan çýktýðýnýzdandýr.Eski google play hesabýnýzla giriþ yapýn.