Gönderen Konu: Arkadaþýmýn telefonunda google+ hesabýmý açýp oyuna girdim Nasýl çýkartabilirim  (Okunma sayýsý 1439 defa)

Çevrimdýþý ycdemir

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Antigoblinler
  • Klaným : FoNCeTuRk
Arkadaþýmýn telefonunda COC a girdim. Sürekli köy düzeni deðiþtiriyor. Onun telefonunda hesabý kapatmak istiyorum. Nasýl yapabilirim? Telefonunu almadan.

aDemm078

• Ziyaretçi
gmail þifreni deðiþtir. ardýndan senin köyünden çýkýþ yapmasýný bekle eðer çýkýþ yapmazsa þifre deðiþikliðide iþe yaramaz. hem arkadaþýn deðil mi git konuþ yahu bu ne böyle

Çevrimdýþý Whispers

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Real
Kardesim eðer tek hesaptan birkaç gmail ekleyerek köy deðiþtiriyorsa gmail hesabýnýn þifresini deðiþtirmen yeterli .

Eðer tek kullanicidan oyuna giriyorsa gmail sifreni degistirmen yeterli olmaz degistirdikten sonra arkadasinin telefonundan oyunu silmen gerekir sonra sorun olmaz

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
Ilk önce onun teletelinden oyunu ac arkadasin kendi koyune gecsin ondan sonra ayarlar hesaplar google ye gel kendi gmail hesabini kaldir bu kadar iyi forumlar

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ