Gönderen Konu: köy satýþ iþlemi için sorum var  (Okunma sayýsý 1563 defa)

Çevrimdýþý khal

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 62
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : imladris
köy satýþ iþlemi için sorum var
« : 23 Nisan 2016, Cumartesi - 14:49 »
arkadaþlar merhaba, þimdi benim telefonum android iþletim sistemli.. ben hesabýmý baþka birine gmail hesabýndan devrederek verebiliyor muyum? yoksa oyuna kayýtlý gmail hesabýmý da vermek mi zorundayým? androidden androide ve androidden ios iþletim sistemine hesap aktarýlmasý nasýl oluyor açýklayabilir misiniz?

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: köy satýþ iþlemi için sorum var
« Yanýtla #1 : 23 Nisan 2016, Cumartesi - 19:15 »
Gmail hesabýnýzý vermeniz lazým.Telefonunuz android, alýcak kiþi iOS ise ayarlarda geçiþ kodu var onu alacak kiþiye vericeksiniz.Böylece hesap aktarýlmýþ olucak.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý khal

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 23 Nisan 2016, Cumartesi - 22:31 »
gmaili vermeden olmuyor mu bu androidden androide satýþ iþlemlerinde? bütün birikimim direkt olarak gmail hesabýmda çünkü :/ bilseydim bu oyun için farklý bir gmail hesabý açar temiz temiz ikisini beraber devrederdim..

bir de androidden ios a aktarýrkende sýkýntý olmazmý o zaman sonuçta oyun benim gmailim üzerinde kalacaðý için istediðim zaman giriþ yapabileceðim? ya da satacaðým kiþi telefonuna format attýktan sonra oyununu açmak için benimle sürekli irtibat halinde olmasý gerekecek?

acaba bu yazdýklarým doðru mu, doðru mu anlamýþým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 24 Nisan 2016, Pazar - 00:55 »
androidden ios da neler yapýlýr hiç bilmiyorum ama android den androide geçiþte mecburi gmail vericeksiniz gmail aktarýmý yok çünkü ama sanýyorumki androidden ios a geçiþte de gmail vermeniz gerek kiþinin duyacaðý güvenden kaynaklý her ne kadar hesap alsada gmaili almazsa hesabý alacak kiþi siz ayný gmailden girerek köye girebilirsiniz o yüzden sýkýntý bildiðim kadarýyla 2 türlüde gmail vermeniz gerek.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý khal

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 24 Nisan 2016, Pazar - 10:04 »
teþekkür ederim yardýmcý oldunuz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap