Gönderen Konu: Google+ hesabimi sildim oyunu hicbir hesaba baglayamiyorum  (Okunma sayýsý 1678 defa)

Çevrimdýþý þanssýz

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Google+ hesabimi sildim oyunu hicbir hesaba baglayamiyorum
« : 05 Kasým 2014, Çarþamba - 03:43 »
Arkadaþlarben oyunun baglandigi gmail hesabimi tamamen sildm, ortadan kaldirdim, yok ettim, clashta da baglanti kesildi diyordu.

Clash hesabim gitmesin diye gmail hesabimj geri yukledm ama aboneliklerim vs bütün veriler herþey sifirlanmisti.

Benim sorunum cakisma deðil öncelikle bunu söyleyeym, ortada 2 g+ adresi yok, bir tane gmail vardi clashe bagli ama onu sildigim için clashi bi yere baglayamiyorum, baðlan diyorum baþka hesaba bagli diyor, yeni gmail hesaplarýda  actim, eskisine geri de döndüm ama baþka hesapla baglantili diyor ve baglanmiyor.

Eski hesabim temelli gittiðine gore benim clash köyümü yeni bi gmaile baðlamak lazim ama boyle bi imkan var mi, yardim desteðe atilacak bi mesaj örneði var mi.elinizde, yardimci olursanýz sevinirim.

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
Ynt: Google+ hesabimi sildim oyunu hicbir hesaba baglayamiyorum
« Yanýtla #1 : 08 Kasým 2014, Cumartesi - 08:13 »
Köyünü farklý maile güvenlik sebebiyle baðlayamazsýn. Supercell e mail atarsan yardýmcý olur.

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Google+ hesabimi sildim oyunu hicbir hesaba baglayamiyorum
« Yanýtla #2 : 10 Kasým 2014, Pazartesi - 10:18 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaþlarben oyunun baglandigi gmail hesabimi tamamen sildm, ortadan kaldirdim, yok ettim, clashta da baglanti kesildi diyordu.

Clash hesabim gitmesin diye gmail hesabimj geri yukledm ama aboneliklerim vs bütün veriler herþey sifirlanmisti.

Benim sorunum cakisma deðil öncelikle bunu söyleyeym, ortada 2 g+ adresi yok, bir tane gmail vardi clashe bagli ama onu sildigim için clashi bi yere baglayamiyorum, baðlan diyorum baþka hesaba bagli diyor, yeni gmail hesaplarýda  actim, eskisine geri de döndüm ama baþka hesapla baglantili diyor ve baglanmiyor.

Eski hesabim temelli gittiðine gore benim clash köyümü yeni bi gmaile baðlamak lazim ama boyle bi imkan var mi, yardim desteðe atilacak bi mesaj örneði var mi.elinizde, yardimci olursanýz sevinirim.

silip tekrar yüklediðin maili cihazýnýn google plus, google gmail vs ne varsa oralarda aç. birde oyunu öyle aç dene.