Gönderen Konu: GMAÝLLE BAÐLANTI KESÝLDÝ BAÐLANMIYOR.  (Okunma sayýsý 1498 defa)

Çevrimdýþý LDR44

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
GMAÝLLE BAÐLANTI KESÝLDÝ BAÐLANMIYOR.
« : 14 Eylül 2016, Çarþamba - 22:12 »
Arkadaþlar ben clash hesabýmý baþka gmaile Aktardým.Aktardýktan sonra yeni gmailimle baðlanmaya çalýþtým fakat baðlanmadý.Eskisiyle denedim yine baðlanmadý.Ayarlardan baðlantýya týkladýðým zaman baðlantý kesildi diyor.Oraya týkladýðým zaman gmail çýkýyor. Üzerine týklayýnca ise yukarýda HOÞGELDÝN ldr44 diye bildirim çýkýyor fakat baðlanmýyor.Supercell yetkilileride hiç yardýmcý olmuyor umarým çözüm buluruz þimdiden teþekkürler.

Çevrimdýþý LDR44

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
Ynt: GMAÝLLE BAÐLANTI KESÝLDÝ BAÐLANMIYOR.
« Yanýtla #1 : 14 Eylül 2016, Çarþamba - 22:13 »
ARKADAÞLAR BÝR DE YENÝ GMAÝLÝMLE BLUESTACKE GÝRDÝM VE YENÝ HESAP AÇTI O GMAÝLLE.

Çevrimdýþý death10

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ali
Ynt: GMAÝLLE BAÐLANTI KESÝLDÝ BAÐLANMIYOR.
« Yanýtla #2 : 29 Eylül 2016, Perþembe - 15:45 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ARKADAÞLAR BÝR DE YENÝ GMAÝLÝMLE BLUESTACKE GÝRDÝM VE YENÝ HESAP AÇTI O GMAÝLLE.
ayný sorun bendede vardý dostum tek yol desteðe anlayacaklarý dilden sorununu anlatmak.
aktardýðýn gmail büyük ihtimal þuan 2.seviye köy binalý köyünü yükleyim mi diye soruyordur. Yeni oyuna kayýt ettiyse eðer her neyse. Sen desteðe Gamer ID sorunu yaþamaktayým. Google + dan baðlanmaya çalýþtýðýmda 2. seviye köy binalý köyünü yükleyim mi diye soruyor diceksin halbuki þu köy binalý köyümü yüklemesi gerekirken diceksin kendi köyünü yaz bilgilerini yolla köyünün profilinin fotosunu at bilgilerini at bunlarý dedikten sonra aktif google + hesabým de google + hesabýný yaz yolla ilgilenirler. O yeni açýlan köyü kaldýrýp senin köyünü aktarma yaparlar. Unutma sorunun ismi Gamer ID yaz araþtýr istersen kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap