Gönderen Konu: Köyümü Geri Almak Ýçin Yardýmýnýza Ýhtiyacým Var  (Okunma sayýsý 2261 defa)

Çevrimdýþý hellboys

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Köyümü Geri Almak Ýçin Yardýmýnýza Ýhtiyacým Var
« : 20 Þubat 2014, Perþembe - 19:58 »
Merhaba Deðerli Arkadaþlar Ben Bugun Telefonumda Galeri Kýsmýnda sildiðim resimler cýkýyor diye ve bunlarda +google dan kayýt altýna aldýðýndan dolayý geliyormuþ die +google ý tamamen sildim ama unuttuðum bir þey vardý ki köyüm clash of clash koyumde bu hesaba baðlýydý +google hesabýmý geri alamýyorum tekrar baþtan açmamý istiyorlar +google eski verilerimle kurtarýlabilirmi bilmiyorum ama clash of clansda bir cok ark. ile oynuyordum oyunu ayný klandaki ark. telinden bakýncý koyumun durduðunu görebiliyorum ama malesef giriþ yapamýyorum bu konuda yardýmýnýzý bekliyorum ne yapabilirim ? oyunumada 2 kere 500 deðerli taþ almýþtým

hellboys 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mmuusssaapp (20 Nisan 2014, Pazar - 11:49)

Çevrimdýþý smsm

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    30 Kere Beðenildi
Ynt: Köyümü Geri Almak Ýçin Yardýmýnýza Ýhtiyacým Var
« Yanýtla #1 : 22 Þubat 2014, Cumartesi - 12:50 »
Slm ayni google +  hesabinla giris yapmadan koyunu geri alamazsin eger sifreni unuttuysan google + hesap kurtarma secenekleri var uye olurken gizli soru gizli cevap tarzi bir dene belki kurtarirsin yinede giris yapamazsan Supercell e destek bolumunden mail atmalisin degerli tas alimi yaptigin icin yardimci olurlar zannediyorum.

Çevrimdýþý mmuusssaapp

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 20 Nisan 2014, Pazar - 11:51 »
telefona format attým bidaha açýldýgýnda clash of clans sýlýnmýþtý google hesabýmda yoktu þifremi falan hýç biþiyi hatýrlamýyorum ama arkadaþýn telden bakýyorum kaln herþey durmuþ daha giremiyorum çok kötü biþi ya

Çevrimdýþý Liveinloud

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Durumum:
  • Liveinloud
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
    • Megaholdings
  • Klaným : KORKUSUZLAR