Gönderen Konu: Köyün Savunma Sistemi [10-30 seviye arasý için söylüyorum.]  (Okunma sayýsý 6678 defa)

Çevrimdýþý lol

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Let it Started
  • Klaným : Klan yok BRO çok istek var.
Oyuna ilk baktýðýmýzda oyun bize eski savaþlarý andýrýrmýþ gibicesine bir görüntü verir fakat oyunda 30.seviyenin üstüne çýktýðýmýzda oyunda çok büyük bir deðiþiklik göreceksiniz.Ýlk baþlangýçta 10-30 lvl arasý için söylüyorum.Oyunda gelen kutusuna baktýðýmýzda savunmada çok savaþ kaybeden varsa þöyle yapsýn.Muhtemelen köyü ortadadýr ve birimler birbirine sýkýþýk deðildir ve koyduðu Havan Toplarý,Okçu Kuleleri,Toplarý saçma bir yerdedir bunu bu þekilde düzeltebiliriz.Köy binasý þu anda 5.seviye ve üstü olanlar þöyle yapsýn köyünü en sað tarafa kaydýrsýn ve en tavsiye ettiðim þekliyle yani Okçu Kulelerini,Toplarý en az 5.seviye yapsýn yoksa Duvar Kýrýcýlara tek atamayýp DuvarKýrýcýlar hemen gelip duvarýný kýrýp duvar savunmasýný alt üst edecektir.Ondan dolayý Saða kaydýrýn ve 1 labaratuvarlýk alan kalsýn ve öyle devam etsin 3 tane kýþla olacaðýndan kýþlanýn ikisinide labaratuvarla beraber orayý hemen duvar gibi örsün ve yanýna hemen duvarlarý döþeyin duvarlarda 2. seviye veya 3. seviye olsun yeter.Sonra sað,sol üst köþeye okçu kulelerini yerleþtirsin,sonra ise sað ve sol alta toplarý yerleþtirsin ardýndan 1 tane okçu kulesi ve 1 tanede top kalacak onlarý araya sýkýþtýrsýn sakýn dýþarýda býrakmasýn ve ayný þekilde içeriye altýn ve iksir kasalarýný içe doðru alsýn köy binasýný ise en içe alsýn.Ýksir ve altýn toplayýcýlar nereye dersek oraya 25 tane duvar artacak ve sol tarafa tüm hepsini dizeceðiz.Klan kalesine gelirsek onuda en üste ve 8-10 duvarla örüceðiz ve içinde olduðunca balon veya okçu barýndýrýn.Bir defa saldýrýdayken hep Barbar yolladým hemen bir tane balon çýktý hepsini birden öldürdü.Ýnþaatçý kulübesini ise köþelere koyarak savunmamýzý en iyi hale getirebiliriz.

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 643
  • Rep Puaný : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klaným : Turkish Conquest
Ynt: Köyün Savunma Sistemi [10-30 seviye arasý için söylüyorum.]
« Yanýtla #1 : 17 Ocak 2013, Perþembe - 16:50 »
Resim ile anlatsan daha iyi olabilir

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #2 : 20 Ocak 2013, Pazar - 15:29 »
Ýlgi ve yardýmýn için saolasn .

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: resul ÇETÝNKAYA (14 Nisan 2014, Pazartesi - 12:59)

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 364
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Ýnsan büyür beþikte, mezarda yatmak için.
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bestami
« Yanýtla #3 : 27 Ocak 2013, Pazar - 17:44 »
Teþekkürler, yararlý. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Sahinaygenc

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Baloon41
  • Klaným : Ýstanbul
« Yanýtla #4 : 03 Þubat 2013, Pazar - 08:34 »
Yas kýrk ve üzeri uzun uzadý yazýlara ne zaman nede Goz var fotograf ile durumu halledebiilirsiniz sanýrým

Çevrimdýþý Siso

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Barýþý korumanýn en iyi yolu savaþa hazýr olmaktýr
  • 22 Mesajý Toplam
    39 Kere Beðenildi
  • Klaným : Akýncý Türkler
« Yanýtla #5 : 03 Þubat 2013, Pazar - 21:19 »
Mesela 5. Seviye köy binasi için savunma 6,7,8,9, diye  köy binasýna göre savunma taktikleri ya da fotoðrafýný çekip savunmanýzý koyarsýnýz böyle olsa daha iyi olurdu. Saygilarimla...

Emeðe Saygý Beðeni+Rep Lütfen

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý CalliopeHestia

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CalliopeHestia
« Yanýtla #6 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 12:50 »
Merhaba,

25 levelim ve köy binasý seviyem 5.
Savunma ve takdikleri araþtýrýrken güzel köy modellemeleri gördüm. Özellikle köy binasý 6. seviyeden sonrasý için verilenler mükemmeldi.
Bir tanesini uygulamaya baþladým fakat kaynak + bina yetersizliðinden yarým kaldý (acemi heyecaný ile acelecilik birleþince böyle oluyor)

Sonrasýnda yine forumdan öðrendiðim "clash tactics" programýný appstoredan yükledim. Benim seviyem için gösterilen layoutlar çok iyiydi. "Nasýl yapsam?" diye düþünenler için muhakkak kullanmalarýný öneririm. Telefonun þarjý yanýmda olsa hemen yeni düzenlerden uygulamaya koyacaktým.

Bu aþamadayken en önemli þeyin savunmayý iyice güçlendirmek olduðu ortada. Bu sebepten de altýn açýðý ortaya çýkýyor. Ben þahsen yetiþtiremiyorum altýnlarý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Vyl

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 137
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    54 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yagiz_ytu
  • Klaným : BLACK SNOW
« Yanýtla #7 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 13:43 »
en önemli þey ataktýr. bak ne diyosun "altýn açýðý". ataðýn max seviyede olacak ki girdiðin köyden rahatça 100-200 bin arasý altýný kapabilesin ve altýn açýðýný kapatabilesin.

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 13:51 »
Haklýsýn fakat þimdiye kadar öðrendiðim kadarýyla, o miktar altýný tek köyden kaldýrmak için oldukça yüksek bir kupa seviyesi gerekiyor
(kupa seviyem 700lerde ve bana yapýlan eþleþtirmelerde þimdiye dek öyle bir ganimete hiç denk gelmedim).
Kupayý mý yükselteyim, defansa mý asýlayým, ataða mý koþayým, ganimet nasýl birikecek, nasýl korunacak falan derken de kafa bulaþýk teline dönüyor. En azýndan bu seviyelerde.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

CalliopeHestia 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: murti53 (11 Mart 2013, Pazartesi - 14:55)

Çevrimdýþý Vyl

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 137
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    54 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yagiz_ytu
  • Klaným : BLACK SNOW
« Yanýtla #9 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 19:13 »
ben 45 lvl e kadar 700-900 aralýðýndaydým sonradan farkettim ki bu kupa aralýðýný köy evini 7'ye yükselttikten sonra 1000-1200 e çýkarmak gerekliymiþ. yani sen 6. seviye ve altýysan o kupa aralýðý yeter sana. 100k altý köylere saldýrma ara çok rahat bulursun.

senin yapman gereken ilk iþ kamplarýný en yüksek seviyeye çýkartmak sonra da havan-sihirbaz öncelikli olmak þartýyla savunmaný yükseltmek. laboratuvarýn da hiç boþ kalmasýn ve ganimet için güzel bi ordu düzeni kur. 10-12 dev 40 okçu 30 goblin 20-30 barbar 5-10 duvar kýrýcý iyidir senin için.

biraz köy arayarak çok ganimet kasarsýn merak etme. ben 6. köy seviyesindeyken tüm duvarlarým 6. seviyeydi þimdi 7 yim duvarlarým da 7. seviye. ganimet korktuðun kadar zor bir þey deðil anlýcaðýn.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2013, Pazartesi - 22:45 Gönderen: Vyl »

Vyl 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: murti53 (11 Mart 2013, Pazartesi - 14:57), CalliopeHestia (04 Mart 2013, Pazartesi - 21:39)

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 21:31 »
Teþekkürler Vyl, güzel motivasyon oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dediðin saldýrý düzenini uygulayacaðým, diðer önerilerini de. Hakkaten altýnýn madenlerden toplanmasýný beklemek býktýrýyor insaný, savaþmak lazým.

CalliopeHestia 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Vyl (04 Mart 2013, Pazartesi - 22:45)