Gönderen Konu: Köyün Savunma Sistemi [10-30 seviye arası için söylüyorum.]  (Okunma sayısı 6221 defa)

Çevrimdışı lol

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Let it Started
  • Klanım : Klan yok BRO çok istek var.
Oyuna ilk baktığımızda oyun bize eski savaşları andırırmış gibicesine bir görüntü verir fakat oyunda 30.seviyenin üstüne çıktığımızda oyunda çok büyük bir değişiklik göreceksiniz.İlk başlangıçta 10-30 lvl arası için söylüyorum.Oyunda gelen kutusuna baktığımızda savunmada çok savaş kaybeden varsa şöyle yapsın.Muhtemelen köyü ortadadır ve birimler birbirine sıkışık değildir ve koyduğu Havan Topları,Okçu Kuleleri,Topları saçma bir yerdedir bunu bu şekilde düzeltebiliriz.Köy binası şu anda 5.seviye ve üstü olanlar şöyle yapsın köyünü en sağ tarafa kaydırsın ve en tavsiye ettiğim şekliyle yani Okçu Kulelerini,Topları en az 5.seviye yapsın yoksa Duvar Kırıcılara tek atamayıp DuvarKırıcılar hemen gelip duvarını kırıp duvar savunmasını alt üst edecektir.Ondan dolayı Sağa kaydırın ve 1 labaratuvarlık alan kalsın ve öyle devam etsin 3 tane kışla olacağından kışlanın ikisinide labaratuvarla beraber orayı hemen duvar gibi örsün ve yanına hemen duvarları döşeyin duvarlarda 2. seviye veya 3. seviye olsun yeter.Sonra sağ,sol üst köşeye okçu kulelerini yerleştirsin,sonra ise sağ ve sol alta topları yerleştirsin ardından 1 tane okçu kulesi ve 1 tanede top kalacak onları araya sıkıştırsın sakın dışarıda bırakmasın ve aynı şekilde içeriye altın ve iksir kasalarını içe doğru alsın köy binasını ise en içe alsın.İksir ve altın toplayıcılar nereye dersek oraya 25 tane duvar artacak ve sol tarafa tüm hepsini dizeceğiz.Klan kalesine gelirsek onuda en üste ve 8-10 duvarla örüceğiz ve içinde olduğunca balon veya okçu barındırın.Bir defa saldırıdayken hep Barbar yolladım hemen bir tane balon çıktı hepsini birden öldürdü.İnşaatçı kulübesini ise köşelere koyarak savunmamızı en iyi hale getirebiliriz.

Çevrimdışı Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajı Toplam
    325 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klanım : Turkish Conquest
Ynt: Köyün Savunma Sistemi [10-30 seviye arası için söylüyorum.]
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2013, Perşembe - 16:50 »
Resim ile anlatsan daha iyi olabilir

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9

Çevrimdışı Admin

• Site Lideri
  • *
  • Rep Puanı : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajı Toplam
    3240 Kere Beğenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klanım : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2013, Pazar - 15:29 »
İlgi ve yardımın için saolasn .

Admin 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: resul ÇETİNKAYA (14 Nisan 2014, Pazartesi - 12:59)

Çevrimdışı Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 7
  • Durumum:
  • İnsan büyür beşikte, mezarda yatmak için.
  • 66 Mesajı Toplam
    90 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Bestami
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2013, Pazar - 17:44 »
Teşekkürler, yararlı. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Sahinaygenc

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Baloon41
  • Klanım : İstanbul
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2013, Pazar - 08:34 »
Yas kırk ve üzeri uzun uzadı yazılara ne zaman nede Goz var fotograf ile durumu halledebiilirsiniz sanırım

Çevrimdışı Siso

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 5
  • Durumum:
  • Barışı korumanın en iyi yolu savaşa hazır olmaktır
  • 22 Mesajı Toplam
    39 Kere Beğenildi
  • Klanım : Akıncı Türkler
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2013, Pazar - 21:19 »
Mesela 5. Seviye köy binasi için savunma 6,7,8,9, diye  köy binasına göre savunma taktikleri ya da fotoğrafını çekip savunmanızı koyarsınız böyle olsa daha iyi olurdu. Saygilarimla...

Emeğe Saygı Beğeni+Rep Lütfen

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı CalliopeHestia

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    7 Kere Beğenildi
  • COC Nick : CalliopeHestia
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 12:50 »
Merhaba,

25 levelim ve köy binası seviyem 5.
Savunma ve takdikleri araştırırken güzel köy modellemeleri gördüm. Özellikle köy binası 6. seviyeden sonrası için verilenler mükemmeldi.
Bir tanesini uygulamaya başladım fakat kaynak + bina yetersizliğinden yarım kaldı (acemi heyecanı ile acelecilik birleşince böyle oluyor)

Sonrasında yine forumdan öğrendiğim "clash tactics" programını appstoredan yükledim. Benim seviyem için gösterilen layoutlar çok iyiydi. "Nasıl yapsam?" diye düşünenler için muhakkak kullanmalarını öneririm. Telefonun şarjı yanımda olsa hemen yeni düzenlerden uygulamaya koyacaktım.

Bu aşamadayken en önemli şeyin savunmayı iyice güçlendirmek olduğu ortada. Bu sebepten de altın açığı ortaya çıkıyor. Ben şahsen yetiştiremiyorum altınları Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Vyl

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajı Toplam
    54 Kere Beğenildi
  • COC Nick : yagiz_ytu
  • Klanım : BLACK SNOW
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 13:43 »
en önemli şey ataktır. bak ne diyosun "altın açığı". atağın max seviyede olacak ki girdiğin köyden rahatça 100-200 bin arası altını kapabilesin ve altın açığını kapatabilesin.

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    7 Kere Beğenildi
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 13:51 »
Haklısın fakat şimdiye kadar öğrendiğim kadarıyla, o miktar altını tek köyden kaldırmak için oldukça yüksek bir kupa seviyesi gerekiyor
(kupa seviyem 700lerde ve bana yapılan eşleştirmelerde şimdiye dek öyle bir ganimete hiç denk gelmedim).
Kupayı mı yükselteyim, defansa mı asılayım, atağa mı koşayım, ganimet nasıl birikecek, nasıl korunacak falan derken de kafa bulaşık teline dönüyor. En azından bu seviyelerde.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

CalliopeHestia 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: murti53 (11 Mart 2013, Pazartesi - 14:55)

Çevrimdışı Vyl

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajı Toplam
    54 Kere Beğenildi
  • COC Nick : yagiz_ytu
  • Klanım : BLACK SNOW
« Yanıtla #9 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 19:13 »
ben 45 lvl e kadar 700-900 aralığındaydım sonradan farkettim ki bu kupa aralığını köy evini 7'ye yükselttikten sonra 1000-1200 e çıkarmak gerekliymiş. yani sen 6. seviye ve altıysan o kupa aralığı yeter sana. 100k altı köylere saldırma ara çok rahat bulursun.

senin yapman gereken ilk iş kamplarını en yüksek seviyeye çıkartmak sonra da havan-sihirbaz öncelikli olmak şartıyla savunmanı yükseltmek. laboratuvarın da hiç boş kalmasın ve ganimet için güzel bi ordu düzeni kur. 10-12 dev 40 okçu 30 goblin 20-30 barbar 5-10 duvar kırıcı iyidir senin için.

biraz köy arayarak çok ganimet kasarsın merak etme. ben 6. köy seviyesindeyken tüm duvarlarım 6. seviyeydi şimdi 7 yim duvarlarım da 7. seviye. ganimet korktuğun kadar zor bir şey değil anlıcağın.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2013, Pazartesi - 22:45 Gönderen: Vyl »

Vyl 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: murti53 (11 Mart 2013, Pazartesi - 14:57), CalliopeHestia (04 Mart 2013, Pazartesi - 21:39)

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    7 Kere Beğenildi
« Yanıtla #10 : 04 Mart 2013, Pazartesi - 21:31 »
Teşekkürler Vyl, güzel motivasyon oldu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Dediğin saldırı düzenini uygulayacağım, diğer önerilerini de. Hakkaten altının madenlerden toplanmasını beklemek bıktırıyor insanı, savaşmak lazım.

CalliopeHestia 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Vyl (04 Mart 2013, Pazartesi - 22:45)