Gönderen Konu: TH8 Ganimet Ordusu  (Okunma sayýsý 1742 defa)

Çevrimdýþý sancak319

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : NeVeROveR
TH8 Ganimet Ordusu
« : 11 Kasým 2014, Salý - 22:37 »
Uzun süredir ganimet için yaptýðým saldýrýlardan kötü sonuçlar alýyorum,ordu kampým 185 kiþilik.Barbar ve Okçularým 4,Goblinim 3. seviyede.Ganimet depolarda olduðu zaman onlarý almakta zorlanýyorum hatta hiç alamýyorum diyebilirim.

Çevrimdýþý @rif

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 104
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Dex
  • 57 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : @rif
  • Klaným : baltasapi
Ynt: TH8 Ganimet Ordusu
« Yanýtla #1 : 12 Kasým 2014, Çarþamba - 11:26 »
13 Dev + 2 Sifaci (Devler tank yaparken destek olmasi icin) + 6 duvar kirici + 65 okcu + 15 Goblin +1 öfke büyüsü kullanabilirsin. Bunun yani sira "REQ" klanlarindan sürekli kalen icin asker bulabilirsin.

Önce devleri salarsin, devlerin gittigi noktaya öfke büyüsü atarsin, akabinden duvar kiricilari gönderirsin. Hava savunmasini imha etmeye yakin olduklarinda 2 sifaciyi, pesinden de okculari gönderirsin. Son olarak ihtiyac kalirsa goblinler ganimeti temizler...

Ama herseyden önemlisi askerlerinin seviyesini yükseltmen. Bu taktik icin önce dev, sonra okcu ve digerlerini sirayla yükseltmelisin...

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tonight's the night. And it's going to happen again and again. It has to happen...
ⓓⓔⓧⓣⓔⓡ

Çevrimdýþý sancak319

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : NeVeROveR
Ynt: TH8 Ganimet Ordusu
« Yanýtla #2 : 12 Kasým 2014, Çarþamba - 22:29 »
16 Dev basýyorum 4.seviye olduklarý için çok çabuk ölüyorlar 5. seviye yapacaðým ama bir türlü düzgün ordu kuramadým en kolay savaþlarý bile kaybediyorum,1 haftadýr doðru düzgün savaþ kazanamadým.