rusenalisoylu aslýnda bunu söylerken bi yandan gülüyorum sebebini az sonra açýklayacaðým .
Öncelikle Savunmaný Çok Dikkatli Ayarla ve Tuzaklara Önem Ver . Koyduðun Yerler Çok Önemli . Klan Kalesini Çok Güzel Yere Koymalýsýnki Düþman Savunmasýný Duvarlarda Yakalayabilsin Ýçeri Sokmamaya Yardýmcý Olsun.Klan Kalesinde Askerler Seni Savunma Ýle Anca 2000 Lere Çýkabilirsin.Aksi Halde Çok Uðraþ ve Psikoloji Bozukluðu Yaratabilir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Kýsacasý Sadece Savunmayla Çok RAhat Birþekilde Yukarý Çýkabilirsin sadece sabýrla beklemeli ve sürekli kalkaný bozmalýsýn .Çok güçlü rakipler gelip eksi yiyebilirsin aldýrýþ etme kalkaný bozmaya devam et .Ama çok dikkat etmen gereken bir konu kale okçularýn yüksek seviyede olmalý ve sürekli full olmalý 25 lik se çok süper . Saldýrý sýrasýnda rakibin yolunu þaþýrtabiliyor bu sýrada da savunman etkisiz hale getirebiliyor. Tavsiyem Sabýrla Savunmadan Kupa Gelmesini Bekle .
Þimdi Neden Güldüm O Konuya Geliyorum 2 Gün Önce 2100 Kupaydým . Dün 2000 Bugünse 1950 sebebiyse savaþ yapmayý seviyorum ganimet olunca dayanamýyorum dalýyorum , ordu kampý dolu görünce savaþmadan duramýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap sonra kendime kýzýyorum iki günde 200-300 kupa kaybettim diye þimdi geri çýkmaya çalýþýyorum ve bu sefer rakipler çok güçlü geliyor eksi yiyorum daha fazla aþaðý iniyorum , beklesem savunmadan daha çok kupa gelicek ama kamplarýn dolu olmasý beni tahrik ediyor savaþ savaþ diye Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap bugün iþyerine gelirken yanýma almadým ipad'i bakalým akþam ne olacak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap sana söylüyorum ama bile bile de hata yapýyorum .