Gönderen Konu: 2000 sýnýrý  (Okunma sayýsý 5730 defa)

Çevrimdýþý rusenalisoylu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
2000 sýnýrý
« : 06 Ocak 2013, Pazar - 00:27 »
1900 e Demir attýk bý türlü geçemiyoruz ejderha Pekka ile saldýrýyoruz ama yinede kaybediyoruz   4 kazanýnca  aldýðýmýzdan fazlasýný 1 kayýpta veriyoruz

rusenalisoylu 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: etlk3333 (28 Þubat 2014, Cuma - 00:15)

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
Ynt: 2000 sýnýrý
« Yanýtla #1 : 06 Ocak 2013, Pazar - 11:10 »
PEKKA larý kötü konuþlandýrmak, onlarý goblin gibi kullanmaktýr..

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

konulara göz gezdirin..

MrYetisen 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: o2d (27 Nisan 2013, Cumartesi - 17:56)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #2 : 07 Ocak 2013, Pazartesi - 15:53 »
rusenalisoylu aslýnda bunu söylerken bi yandan gülüyorum sebebini az sonra açýklayacaðým .

Öncelikle Savunmaný Çok Dikkatli Ayarla ve Tuzaklara Önem Ver . Koyduðun Yerler Çok Önemli . Klan Kalesini Çok Güzel Yere Koymalýsýnki Düþman Savunmasýný Duvarlarda Yakalayabilsin Ýçeri Sokmamaya Yardýmcý Olsun.Klan Kalesinde Askerler  Seni Savunma Ýle Anca 2000 Lere Çýkabilirsin.Aksi Halde Çok Uðraþ ve Psikoloji Bozukluðu Yaratabilir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Kýsacasý Sadece Savunmayla Çok RAhat Birþekilde Yukarý Çýkabilirsin sadece sabýrla beklemeli ve sürekli kalkaný bozmalýsýn .Çok güçlü rakipler gelip eksi yiyebilirsin aldýrýþ etme kalkaný bozmaya devam et .Ama çok dikkat etmen gereken bir konu kale okçularýn yüksek seviyede olmalý ve sürekli full olmalý 25 lik se çok süper . Saldýrý sýrasýnda rakibin yolunu þaþýrtabiliyor bu sýrada da savunman etkisiz hale getirebiliyor. Tavsiyem Sabýrla Savunmadan Kupa Gelmesini Bekle .

Þimdi Neden Güldüm O Konuya Geliyorum 2 Gün Önce 2100 Kupaydým . Dün 2000 Bugünse 1950 sebebiyse savaþ yapmayý seviyorum ganimet olunca dayanamýyorum dalýyorum , ordu kampý dolu görünce savaþmadan duramýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sonra kendime kýzýyorum iki günde  200-300 kupa kaybettim diye þimdi geri çýkmaya çalýþýyorum ve bu sefer rakipler çok güçlü geliyor eksi yiyorum daha fazla aþaðý iniyorum , beklesem savunmadan daha çok kupa gelicek ama kamplarýn dolu olmasý beni tahrik ediyor savaþ savaþ diye Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bugün iþyerine gelirken yanýma almadým ipad'i bakalým akþam ne olacak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sana söylüyorum ama bile bile de hata yapýyorum .

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: 1 Nefeski Aþk (08 Eylül 2014, Pazartesi - 17:22), yasin52 (11 Aðustos 2014, Pazartesi - 10:40)

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #3 : 07 Ocak 2013, Pazartesi - 23:51 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap geçen 2-3 ünlük bir süre girmedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kupam tavan yapmýþþþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

dün yine býraktým bakýcam yine acaba nolcak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

MrYetisen 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: fewotcan (08 Mayýs 2015, Cuma - 03:32)

Çevrimdýþý Adamking

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Goblin
  • Klaným : TUNGALAR
« Yanýtla #4 : 13 Ocak 2013, Pazar - 15:51 »
Bnd öyle yaptým aynen öyle olsun mryetisen

Eðer gýcýk olduðunuz bi klan varsa bana söleyin dagýtmakta ustAyým

Adamking 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Flesteen (07 Aralýk 2014, Pazar - 08:49)

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Barbarim
  • Klaným : Barbarians
« Yanýtla #5 : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 17:32 »

Bende aynen 1950 leri gordum fakat 2000 olmadi... su an 1800 lerde dolaniyorum... Sanirim bu turnuva sayesinde bircok oyuncu kupa kazanma derdine girdi o yuzden biraz zorlasti sanki...

Çevrimdýþý zehhena

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Zehhena
  • Klaným : Ay Yýldýz
Lig görevleriyle taþ kazanma
« Yanýtla #6 : 29 Haziran 2014, Pazar - 23:57 »
Kristal , usta , ve þampiyon olup tas kazanmak çok zor nasýl kolayca kasabiliriz

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #7 : 02 Temmuz 2014, Çarþamba - 12:39 »
köyünü geliþtirdiðin sürece çýkabilirsin aksi halde online kalýp dýþarda ana binalý köy bulman lazým 7/24

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #8 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 17:23 »
Dýþtaki binalarý yýkarak 2000'e kadar çýkmýþtým..

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #9 : 20 Ocak 2015, Salý - 14:32 »
2 gunde 2000 yaptým cok rahat dýsardaký koy býnalarýna saldýrarak sadece

Eski konularý hortlatmayalým arkadaþlar.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap