Gönderen Konu: Ynt: yükleniyor ekranýnda kalýyor yardým  (Okunma sayýsý 2937 defa)

Çevrimdýþý nerokung54

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Semihli
Ynt: yükleniyor ekranýnda kalýyor yardým
« : 31 Mart 2014, Pazartesi - 16:28 »
Arkadaþlar merhaba ben devletin liselere verdiði GM e tab 4 tableti ile baðlanýyorum 3 gündür oyuna göremiyorum yükleme ekranýnda takýlý kalýyor internette bir sorun yok, sorun þundan kaynaklanýyor olabilir internet filtresi konuldu bu tabletlerde baðlanmayý engelliyor olabilirler DNS rootlanmadan deðiþmiyor DNS deðiþtiriciler de iþe yaramýyor filtresi kaldýracak bir program varmý,sorun bundan kaynaklanma yolda olabilir lütfen yardým edin.

nerokung54 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: enes2609 (05 Nisan 2015, Pazar - 13:33)

Çevrimdýþý Pavarottl

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : zjznn
  • Klaným : -
« Yanýtla #1 : 04 Mayýs 2014, Pazar - 16:22 »
Bendede ayný sorun vardý playden vpn indir kur aç düzelir þahsen ben vpn unlimited kullanýyorum sorun yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bir köye saldýrýrken 2 kere düþün..kazanabilirmiyim? benden intikam alabilirmi?

Çevrimdýþý Enesevki

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Enesevki
« Yanýtla #2 : 17 Eylül 2016, Cumartesi - 23:55 »
Ayný tablet bendede var hesap açýktý su içtim geldim açýlmamaya baþladý kaç kere denedim olmadý 2 gün oldu  açýlmýyor lütfen yardým edin sorunun çözümü nedir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap