Gönderen Konu: Ynt: yükleniyor ekranında kalıyor yardım  (Okunma sayısı 2654 defa)

Çevrimdışı nerokung54

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajı Toplam
    2 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Semihli
Ynt: yükleniyor ekranında kalıyor yardım
« : 31 Mart 2014, Pazartesi - 16:28 »
Arkadaşlar merhaba ben devletin liselere verdiği GM e tab 4 tableti ile bağlanıyorum 3 gündür oyuna göremiyorum yükleme ekranında takılı kalıyor internette bir sorun yok, sorun şundan kaynaklanıyor olabilir internet filtresi konuldu bu tabletlerde bağlanmayı engelliyor olabilirler DNS rootlanmadan değişmiyor DNS değiştiriciler de işe yaramıyor filtresi kaldıracak bir program varmı,sorun bundan kaynaklanma yolda olabilir lütfen yardım edin.

nerokung54 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: enes2609 (05 Nisan 2015, Pazar - 13:33)

Çevrimdışı Pavarottl

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajı Toplam
    6 Kere Beğenildi
  • COC Nick : zjznn
  • Klanım : -
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2014, Pazar - 16:22 »
Bendede aynı sorun vardı playden vpn indir kur aç düzelir şahsen ben vpn unlimited kullanıyorum sorun yok Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Bir köye saldırırken 2 kere düşün..kazanabilirmiyim? benden intikam alabilirmi?

Çevrimdışı Enesevki

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Enesevki
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2016, Cumartesi - 23:55 »
Aynı tablet bendede var hesap açıktı su içtim geldim açılmamaya başladı kaç kere denedim olmadı 2 gün oldu  açılmıyor lütfen yardım edin sorunun çözümü nedir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap