Gönderen Konu: Merhabalar  (Okunma sayýsý 1000 defa)

Çevrimdýþý BiGmasta

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
    • CryTürkiye
  • COC Nick : BiGmasta
  • Klaným : 1923TÜRK
Merhabalar
« : 14 Ekim 2013, Pazartesi - 22:27 »
Bir kaç gündür 1923TÜRK2 Clanýnýza üyeyim, oyun içindeki  ismim BiGmasta belki aranýzda beni tanýyan vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle beni Clana aldýðýnýz için sizlere teþekkür etmek istiyorum. Her konuda çok hoþ bir ortam ve bu güzel siteyi ve bu güzel ortamý yaratan herkese teþekkürlerimi iletmek istiyorum.
Kendimi kýsaca tanýtmak istiyorum, ismim Aytaç, Ýsviçre'de doðdum, büyüdüm ve yaþýyorum, 8 senedir evliyim (eþim istanbuldan yanýma geldi) ve tam bir senedir Anne ve Babayýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yaþým 40 ama kendimi 20 gibi hissediyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap çünkü bayaðýdýr bu sektörde aktifim, yani oyun sektöründe. EA ve Crytek gibi þirketleri resmi bir þekilde desteklemekteyim (resmi Fan sayfam var) ve dolayýsýyla iletiþimim  gayet iyidir o þirketlerle. Her sene Köln'deki Gamescom Oyun fuarýna giderim ve mümkün olduðu sürece bol bol oyun oynarým, aðýrlýkla XBOX'da ama þu aralar BF4 Beta'yý tabiki PC'de oynuyorum. Senelerdir COD'da 1923 isimli Clana sahibim ve Türkiye'de yaþýyan arkadaþlarýmla  bol sohbbetli oyun akþamlarý geçiririm.
Kýsaca ben buyum ve tekrar ortamýnýza hoþgeldim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Saygýlar
Aytaç - BiGmasta

Çevrimdýþý Kaanmertcelik

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 362
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Kmc1992 size iyi oyunlar diler :))
  • 72 Mesajý Toplam
    96 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kmc1992
  • Klaným : Kabasakal
Ynt: Merhabalar
« Yanýtla #1 : 15 Ekim 2013, Salý - 00:39 »
I have respect for you Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gerçekten baþarýlý bir hayatýnýz var buradaki birçok genç görmeli bunu! Sitede oyun ile ilgili birçok bilgi bulabilirsiniz bir sorunuz olursa bize sorun sizin için en ince ayrýntýsýna kadar yanýtlarýz.

Game canter hesabým: kmc1992
Herkesi kabul ediyorum.
Köyün son hali : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý BiGmasta

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
    • CryTürkiye
  • COC Nick : BiGmasta
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #2 : 15 Ekim 2013, Salý - 01:24 »
Bilgi ve yardým için çok teþekkür ederim, düzeni seven biri olarak istediðim konularý hemen buluyorum burada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #3 : 21 Ekim 2013, Pazartesi - 18:53 »
Aytaç hoþgeldin aramýza, özellikle yaþ konusunda hiç endiþe etme aramýzda bir çok akranýn var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bu arada bende Ertan ana klandayým, sizin klanda oðlum var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bizde ailecek oynayanlardanýz, iyi oyunlar iyi forumlar.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap