Bir kaç gündür 1923TÜRK2 Clanýnýza üyeyim, oyun içindeki ismim BiGmasta belki aranýzda beni tanýyan vardýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapÖncelikle beni Clana aldýðýnýz için sizlere teþekkür etmek istiyorum. Her konuda çok hoþ bir ortam ve bu güzel siteyi ve bu güzel ortamý yaratan herkese teþekkürlerimi iletmek istiyorum.
Kendimi kýsaca tanýtmak istiyorum, ismim Aytaç, Ýsviçre'de doðdum, büyüdüm ve yaþýyorum, 8 senedir evliyim (eþim istanbuldan yanýma geldi) ve tam bir senedir Anne ve Babayýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapYaþým 40 ama kendimi 20 gibi hissediyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap çünkü bayaðýdýr bu sektörde aktifim, yani oyun sektöründe. EA ve Crytek gibi þirketleri resmi bir þekilde desteklemekteyim (resmi Fan sayfam var) ve dolayýsýyla iletiþimim gayet iyidir o þirketlerle. Her sene Köln'deki Gamescom Oyun fuarýna giderim ve mümkün olduðu sürece bol bol oyun oynarým, aðýrlýkla XBOX'da ama þu aralar BF4 Beta'yý tabiki PC'de oynuyorum. Senelerdir COD'da 1923 isimli Clana sahibim ve Türkiye'de yaþýyan arkadaþlarýmla bol sohbbetli oyun akþamlarý geçiririm.
Kýsaca ben buyum ve tekrar ortamýnýza hoþgeldim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapSaygýlar
Aytaç - BiGmasta