Gönderen Konu: Lutfen Yardým Edin !!!!!!1  (Okunma sayýsý 1263 defa)

Çevrimdýþý abdu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Abdurrahim
  • Klaným : superot
Lutfen Yardým Edin !!!!!!1
« : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 18:54 »
Ýyi günler, Hocam þöyle bi hatayla karþýlaþtým lütfen yardým edin. Þimdi benim köy binam 6 , köy binamý 7 yapmak için sürekli savaþ yaptým gereken altýna ulaþtýðýmda köy binamý 7 yapmaya koydum . yarým saat sonra girdiðimde ne köy binasýný yapýyordu nede param 1200000 altýndý . Fakat 1 saat önce yapmýþ olduðum savaþlar görünüyor. Vede bundan 1 gün önce yapmaya koyduðum iksir toplayýcý yapýmý durdurmuþ geliþtirmemiþ ( 8 'di 9 yapýyordum 8 olmuþ ) arkadaþlar lütfen yardým edin . Çok sinirlendim !!!!!!!!!!

Çevrimdýþý abdu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: Lutfen Yardým Edin !!!!!!1
« Yanýtla #1 : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 19:41 »
beyler kusura bakmayýn  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hatayý buldum ben çýktýðýmda kardeþim iptal etmiþ herþeyi þimdi anladým . yapýcak biþey yok yeniden kascaz . iyi günler

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
« Yanýtla #2 : 22 Nisan 2014, Salý - 00:16 »
Kucuk bir tavsiye erim dipnot olarak,tum birimlerinin en yuksek ulasabilicegi seviyeye ulastirmadan ana binani yukseltme.Ben yaptimtim sen yapma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Çevrimdýþý abdu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 22 Nisan 2014, Salý - 17:07 »
tavsiye için saðolun ,zaten öyle yapýyorum herþey son seviye þimdi koy binasý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap zaten yeniden para kasýp yapmaya koydum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý byfrodo98

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bravos
  • Klaným : SilentRulez
« Yanýtla #4 : 22 Nisan 2014, Salý - 20:47 »
bir tavsiyede bnden o zaman madenleri çok geliþtirmeni önermem savunmaya yönelirsen daha fazla randýman alabilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap