Gönderen Konu: Lutfen Yardım Edin !!!!!!1  (Okunma sayısı 1203 defa)

Çevrimdışı abdu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Abdurrahim
  • Klanım : superot
Lutfen Yardım Edin !!!!!!1
« : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 18:54 »
İyi günler, Hocam şöyle bi hatayla karşılaştım lütfen yardım edin. Şimdi benim köy binam 6 , köy binamı 7 yapmak için sürekli savaş yaptım gereken altına ulaştığımda köy binamı 7 yapmaya koydum . yarım saat sonra girdiğimde ne köy binasını yapıyordu nede param 1200000 altındı . Fakat 1 saat önce yapmış olduğum savaşlar görünüyor. Vede bundan 1 gün önce yapmaya koyduğum iksir toplayıcı yapımı durdurmuş geliştirmemiş ( 8 'di 9 yapıyordum 8 olmuş ) arkadaşlar lütfen yardım edin . Çok sinirlendim !!!!!!!!!!

Çevrimdışı abdu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: Lutfen Yardım Edin !!!!!!1
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 19:41 »
beyler kusura bakmayın  Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap hatayı buldum ben çıktığımda kardeşim iptal etmiş herşeyi şimdi anladım . yapıcak bişey yok yeniden kascaz . iyi günler

Çevrimdışı enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajı Toplam
    52 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klanım : Turkish Ghosts
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2014, Salı - 00:16 »
Kucuk bir tavsiye erim dipnot olarak,tum birimlerinin en yuksek ulasabilicegi seviyeye ulastirmadan ana binani yukseltme.Ben yaptimtim sen yapma Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Beğeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap "turkish ghosts"

Çevrimdışı abdu

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2014, Salı - 17:07 »
tavsiye için sağolun ,zaten öyle yapıyorum herşey son seviye şimdi koy binası Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap zaten yeniden para kasıp yapmaya koydum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı byfrodo98

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajı Toplam
    6 Kere Beğenildi
  • COC Nick : bravos
  • Klanım : SilentRulez
« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2014, Salı - 20:47 »
bir tavsiyede bnden o zaman madenleri çok geliştirmeni önermem savunmaya yönelirsen daha fazla randıman alabilirsin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap