Çok saçma bir anket olmuþ, o askerlerin hepsinin seviyesini tek tek yükseltmek zorundasýn, büyüler de dahil. Çünkü eninde sonunda her birine iþin düþüyo.
@LawLees: Tam olarak öyle olmuyor yüksek seviyelere gelince görürsün artýk devler yeterli olmuyo. Senin dediðini 40-50 arasý çok sýk kullanýrdým ben. Ama artýk devler (seviye 2 þifacýya raðmen) zayýf kaldýðý için mecburen devlerden hemen sonra okçu ve barbarlarý salman gerekiyo, (okçu ve barbar yerine sihirbaz da kullanabilirsin)
@Nihat: Haklýsýn 5. seviyeyle %100 savaþ kazanabilirsin. Ama saldýrdýðýn köyün 30 lvl olmasý gerekir, ya da daha basitçe söyleyecek olursak havaný 3 olmalý. Mesela benim köye saldýr bakalým yiyosa 200 tane 5. seviye okçuyla. Benim köyümü %100 almak için en az 500-600 okçu gerekir. Benim 5. seviye canavarlar tek atýþta alýyo senin o çok güvendiðin yeþil maskeli okçularý. Dev, pekka gibi dayanýklý birimler olmadan savunmasý iyi bir köyü ASLA yýkamazsýn. O yoðun ateþe dayanacak bir þey olmalý mantýken. He, o okçularýn yarýsýný barbar yaparsan kazanma ihtimalin baya artar çünkü barbarlar 2-3 atýþta gidiyor ve okçularý baya güzel koruyabiliyorlar.