Anket

Sizce Hangi Askerlerin Seviyeleri Arttýrýlmalýdýr ?

Barbar
5 (4.7%)
Okçu
54 (50.9%)
Dev
23 (21.7%)
Bombacý
1 (0.9%)
Balon
1 (0.9%)
Sihirbaz
2 (1.9%)
Ejderha
7 (6.6%)
Þifacý
3 (2.8%)
Pekka
10 (9.4%)

Toplam Oy Verenler: 105

Gönderen Konu: Sizce Hangi Askerlerin Seviyeleri Arttýrýlmalýdýr ?  (Okunma sayýsý 8729 defa)

Çevrimdýþý Ignorance

• 66.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 395
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • \m/ Black Sabbath \m/
  • 100 Mesajý Toplam
    187 Kere Beðenildi
  • COC Nick : [Karayell..
  • Klaným : TURKÝYE
Ynt: Sizce Hangi Askerlerin Seviyeleri Arttýrýlmalýdýr ?
« Yanýtla #36 : 19 Mart 2013, Salý - 17:19 »
Çok saçma bir anket olmuþ, o askerlerin hepsinin seviyesini tek tek yükseltmek zorundasýn, büyüler de dahil. Çünkü eninde sonunda her birine iþin düþüyo.

@LawLees: Tam olarak öyle olmuyor yüksek seviyelere gelince görürsün artýk devler yeterli olmuyo. Senin dediðini 40-50 arasý çok sýk kullanýrdým ben. Ama artýk devler (seviye 2 þifacýya raðmen) zayýf kaldýðý için mecburen devlerden hemen sonra okçu ve barbarlarý salman gerekiyo, (okçu ve barbar yerine sihirbaz da kullanabilirsin)

@Nihat: Haklýsýn 5. seviyeyle %100 savaþ kazanabilirsin. Ama saldýrdýðýn köyün 30 lvl olmasý gerekir, ya da daha basitçe söyleyecek olursak havaný 3 olmalý. Mesela benim köye saldýr bakalým yiyosa 200 tane 5. seviye okçuyla. Benim köyümü %100 almak için en az 500-600 okçu gerekir. Benim 5. seviye canavarlar tek atýþta alýyo senin o çok güvendiðin yeþil maskeli okçularý. Dev, pekka gibi dayanýklý birimler olmadan savunmasý iyi bir köyü ASLA yýkamazsýn. O yoðun ateþe dayanacak bir þey olmalý mantýken. He, o okçularýn yarýsýný barbar yaparsan kazanma ihtimalin baya artar çünkü barbarlar 2-3 atýþta gidiyor ve okçularý baya güzel koruyabiliyorlar.

-----> Screw You Guys I'm Goin Hooome ----->

Ignorance 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Risorvird (22 Mart 2013, Cuma - 21:48)

Çevrimdýþý Risorvird

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : erenmucahit
« Yanýtla #37 : 22 Mart 2013, Cuma - 21:50 »
Ignorance cok haklý okcular 4.seviye havana tekte gidiyolar cok tehlikeli ben hic bi zaman okcu taktigi uygulamadým uyguladýgým tek tüktür ondada kaybettim o yüzden dev barbar goblin mixi cok iyi.

Çevrimdýþý Kaaha

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 7 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • Klaným : Deliler
« Yanýtla #38 : 29 Mart 2013, Cuma - 21:34 »
Düþük seviyelerde aðýrlýk okçuya verilebilir. Ama hangi stratejiyi uyguluyorsanýz ona baðlý askerleri yükseltmek daha mantýklý geliyor.