Gönderen Konu: Clan Savaþ Stratejisi  (Okunma sayýsý 2456 defa)

Çevrimdýþý Motun

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Motun
  • Klaným : Imperial
Clan Savaþ Stratejisi
« : 03 Kasým 2014, Pazartesi - 16:04 »
Merhabalar arkadaþlar
Benim köy binasý seviye 8 asker geliþtirmelerim ve kýþlalarým biraz geri kaldý.
Þuan clan savaþýnda pek etkili olamýyorum tek düze bir strateji kullanýyorum ve bu yetersiz kalýyor bu yüzden bana clan savasýnda yararlý olacak bir þekilde geliþtirme yaparak devam etmek istiyorum tavsiyeleriniz ne olur ? Önceliklerim neler olmalýdýr kara iksir rahat kasabiliyorum izbe kýþlayamý odaklanmalýyým domuz binici yükselterek ?  þuanki seviyeler :

Okcu - Barbar seviye 5
Dev - büyücü - duvar yýkýcý - goblin - balon seviye 4
Ýyileþtirme büyüsü 4 diðer büyüler 3
Þifacý 2 - Ejderha 0
Ordu kamplarý 6

Çevrimdýþý Wrking62

• FENERBAHÇE
  • 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Durumum:
  • FENERBAHÇE
  • 27 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Wrking62
  • Klaným : Authority
Ynt: Clan Savaþ Stratejisi
« Yanýtla #1 : 03 Kasým 2014, Pazartesi - 17:26 »
Klan savaþýnda genelde domuz binicisi veya ejder kullanýlýr yani yükseltmen gerekenler domuz binicisi ejder ordu kampý ve büyülerin.Bunlarý geliþtirdikten sonra baþarýlý olucaðýna eminim. Kolay gelsin þimdiden baþarýlar =))

Çevrimdýþý SLayeR27

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Can
« Yanýtla #2 : 03 Kasým 2014, Pazartesi - 18:26 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Klan savaþýnda genelde domuz binicisi veya ejder kullanýlýr yani yükseltmen gerekenler domuz binicisi ejder ordu kampý ve büyülerin.Bunlarý geliþtirdikten sonra baþarýlý olucaðýna eminim. Kolay gelsin þimdiden baþarýlar =))

katýlýyorum ama biniciile saldýracaksan en azýndan 3 olmalý ve sifa 4 olmalý,ejder ile saldýrmayý düþünüyorsan kesinlikle 3 olmalýdýr

Çevrimdýþý YavuzSultanSelim

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Rýdvan
  • Klaným : Son Türkler
« Yanýtla #3 : 03 Kasým 2014, Pazartesi - 20:08 »
Klan savaþlarý için:Öncelikle klan kalesine yakýn bir yere okçu veya benzeri bir birim koy.Daha sonra oradan uzaklaþtýrarak baþla.Bu taktik rakibinin klan kalesindeki birimlerini yener.Bunu normal bir saldýrýda da yapabilirsin.

Eðer rakibinin köy binasý dýþýndaysa hemen saldýrma.Çünkü korunaklý olabilir.
Ve okçuyu çok az basýyorsun.Senin asker kapasiten 120.Bunun 10 tanesini dev diðer hepsini okçu yapsan da olur.Ya da bunlarýn yanýnda büyücü ve duvar yýkýcý da yapabilirsin.

SU UYUR DÜÞMAN UYUMAZ!

Çevrimdýþý Motun

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Motun
  • Klaným : Imperial
« Yanýtla #4 : 03 Kasým 2014, Pazartesi - 21:05 »
Klan savaþlarý için:Öncelikle klan kalesine yakýn bir yere okçu veya benzeri bir birim koy.Daha sonra oradan uzaklaþtýrarak baþla.Bu taktik rakibinin klan kalesindeki birimlerini yener.Bunu normal bir saldýrýda da yapabilirsin.

Eðer rakibinin köy binasý dýþýndaysa hemen saldýrma.Çünkü korunaklý olabilir.
Ve okçuyu çok az basýyorsun.Senin asker kapasiten 120.Bunun 10 tanesini dev diðer hepsini okçu yapsan da olur.Ya da bunlarýn yanýnda büyücü ve duvar yýkýcý da yapabilirsin.

Cevaplar için ayrý ayrý teþekkür ederim.
YavuzSultanSelim anlattýklarýn için teþekkürler okadar bilgim var savaþ hakkýnda clan kalesi vs gibi. Sadece belli bir stratejim yok ejderim seviyesiz oldugu ýcýn ejder cýkartmýyorum dev buyucu okcularla saldýrý yapýyordum bazý koylerde bu þekilde 2 yýldýz alýyorum eðer koy býnasýný yýkabilirsem ama biraz zorlu köylerde zayýf kalýyorum. Domuz binicileri kullanarak saldýrý yapsam en az kaç seviye olmasý gerekir birde suan kara iksirleri barbaramý öncelikli harcýyým domuz binicisinemi barbar seviye 2.

Çevrimdýþý azadfatih

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 55
  • Durumum:
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : xagok--
  • Klaným : NoStopuS
« Yanýtla #5 : 10 Kasým 2014, Pazartesi - 12:21 »
ejder güzeldir barbar kral at klan kalesinede pekka iste  3 tane öfke attýnmý rahat alýrsýn.

GameCenter AzadFatihÖzkutlu /

Takýmýz Gönülden Seviyoruz, Gönülden Destekliyoruz. Canýmýzý Bile Veririz. Biz Aþýðýz AÞKINDA TARÝFÝ YOKTUR. Futbolun Holiganlýðýný En Ýyi Yapanda Galatasaray Taraftarýdýr. Ayaklarýný Denk Alsýnlar..