Gönderen Konu: 6. Seviye Köy binasýna göre Klan Savaþý Taktiði  (Okunma sayýsý 13615 defa)

Çevrimdýþý benim adým name

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 97
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    32 Kere Beðenildi
  • COC Nick : benim adým name
  • Klaným : KEBABÝSTAN
6. Seviye Köy binasýna göre Klan Savaþý Taktiði
« : 08 Aðustos 2014, Cuma - 11:40 »
Merhaba arkadaþlar, 6. seviye köy binasýna göre yapabileceðiniz en iyi klan savaþý taktiðini anlatamaya çalýþacaðým.
Bildiðiniz gibi 6. seviye köy binasýnda sadece bir tane hava savunmasý var bundan dolayý yapabileceðimiz en iyi saldýrý havadandýr. Bu seviyede havadan saldýrý için sadece balonlar vardýr.
Çoðu kiþiye göre balon önemsiz bir birimdir, ama bu seviyelerde gerçekten balon en önemli birimlerden biri olduðunu düþünüyorum
20 balon 50 okçu 2 yýldýrým büyüsüyle sizin denginiz bir köyden rahatlýkla 3 yýldýz alabilirsiniz.
ilk baþta hava savunmasýna iki yýldýrým büyüsü atalým, hava savunmasýnýn çok az bir caný kalýyor bu durumda, eðer hava savunmasý biraz dýþardayasa 10 okçuyla iþini bitirebilirsiniz.
Sonra klan kalesini boþaltýp halledin.
En sonda balonlarý yay þeklinde býrakýn. (Sakýn ayný yerden býrakmayýn sihirbaz kuleleri va hava bombalarý iþlerini bitirir)
Eðer hala elinizde okçu kaldýysa etrafý temizlemek için kullanabilirsiniz.
Ben bu seviyedeyken saldýrýlarýmý böyle yapýyordum ve çoðu zaman 3 yýldýzla dönüyordum sizlere de bu taktiði tavsiye ederim
(Ordu kampýnýzýn 150 kapasitesinde olduðunu, balonlarýnýzýnda 3 seviye olduðunu varsayarakyazdým)
Ýyi günler, emeðe saygý lütfen.
Ýnþallah diðer köy binalarýna göre de taktikler yazacaðým.

Þimdi o sesini bi kes lan, beyin hücrelerimde Nicola Tesla
Yazcam diye boþa sarmýyom esrar, kafa boþ ama yine benim adým masta.

benim adým name 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (08 Aðustos 2014, Cuma - 12:23)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
Ynt: 6. Seviye Köy binasýna göre Klan Savaþý Taktiði
« Yanýtla #1 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 11:44 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba arkadaþlar, 6. seviye köy binasýna göre yapabileceðiniz en iyi klan savaþý taktiðini anlatamaya çalýþacaðým.
Bildiðiniz gibi 6. seviye köy binasýnda sadece bir tane hava savunmasý var bundan dolayý yapabileceðimiz en iyi saldýrý havadandýr. Bu seviyede havadan saldýrý için sadece balonlar vardýr.
Çoðu kiþiye göre balon önemsiz bir birimdir, ama bu seviyelerde gerçekten balon en önemli birimlerden biri olduðunu düþünüyorum
20 balon 50 okçu 2 yýldýrým büyüsüyle sizin denginiz bir köyden rahatlýkla 3 yýldýz alabilirsiniz.
ilk baþta hava savunmasýna iki yýldýrým büyüsü atalým, hava savunmasýnýn çok az bir caný kalýyor bu durumda, eðer hava savunmasý biraz dýþardayasa 10 okçuyla iþini bitirebilirsiniz.
En sonda balonlarý yay þeklinde býrakýn. (Sakýn ayný yerden býrakmayýn sihirbaz kuleleri va hava bombalarý iþlerini bitirir)
Ben bu seviyedeyken saldýrýlarýmý böyle yapýyordum ve çoðu zaman 3 yýldýzla dönüyordum silere de bu taktiði tavsiye ederim
(Ordu kampýnýzýn 150 kapasitesinde olduðunu, balonlarýnýzýnda 3 seviye olduðunu varsayarakyazdým)
Bence þifacýnýn arkasýndan dev yollamak daha mantýklý , çünkü devlerin yok edilmesi nerdeyse imkansýz oluyor . Ayrýca hava savunmasý 4 lvl ise bu taktik iþe yaramaz .
Senin dediðin taktiði th5 köylerde uygulamak daha mantýklý . Bu sayede hava savunmasýnýn seviyesi çok daha düþük olacaktýr .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

uzaya 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: benim adým name (08 Aðustos 2014, Cuma - 12:28)

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    32 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 12:11 »
Ben bu seviyedeyken saldýrýlarýmý böyle yapýyordum ve çoðu zaman 3 yýldýzla dönüyordum silere de bu taktiði tavsiye ederim
Bence þifacýnýn arkasýndan dev yollamak daha mantýklý , çünkü devlerin yok edilmesi nerdeyse imkansýz oluyor . Ayrýca hava savunmasý 4 lvl ise bu taktik iþe yaramaz .
Senin dediðin taktiði th5 köylerde uygulamak daha mantýklý . Bu sayede hava savunmasýnýn seviyesi çok daha düþük olacaktýr .
th 5 te balonlar 2 seviye olduðundan pek iþe yaramýyolar
hava savunmasýnýn 4 seviye olmasý da pek biþey deðiþtirmiyo iki yýldýrým büyüsünden sonra çok az caný kalýyor hava savunmasýnýn yani sadece bir balonun bir atýþýyla iþi bitebiliyor.

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 12:16 »
Evet 180 caný kalýyor ama doðrudan hedef alýnabilecek bir bölgede deðilse hava savunmasý .?

Saygýlarýmla.....

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    32 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 12:19 »
Evet 180 caný kalýyor ama doðrudan hedef alýnabilecek bir bölgede deðilse hava savunmasý .?
o seviyede hava savunmasý önemseyen kiþi pek fazla olmuyo hava savunmasý çok içerdeyse de taktik biter o zaman dev+þifacý kullanýlýr.
Ama inan bana öyle köylerin denk gelme olasýlýðý yüzde 5 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

benim adým name 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Ogi55 (26 Aralýk 2015, Cumartesi - 14:53)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 12:23 »
Tmm ben o seviyede çok önem vermiþtim þifacýdan dolayý , o yüzden böyle saldýrýlar genelde baþarýsýz olmuþtu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap gerçi þifacýlarý da yalan olmuþtu ama ben o taktiði kullandýðýmdan ...
Bu arada 20 balon yapmayýn 10 balon 7 dev 1 þifacý yapýn , önce dev ve þifacý yollayýp arkasýndan balonlarý ayný þekilde yollayýn , faydasýný göreceksiniz .

Saygýlarýmla.....

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    32 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 12:28 »
bana göre 10 balonun yapmanýn hiç bi mantýðý yoktur, balonlar fazla olunca iþe yarýyor. dev ve balonun birbirinden çok ayrý iki taktik olduðunu düþünüyorum. 10 balon yapmak yerine 10 dev yapmak, 8 devin yerine 8 balon yapmak daha iyidir gibime geliyor (tabi balon saldýrýsýnda þifacýya da gerek yok)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 12:37 »
Öyle deme , balonlarýn hasar gücü çok yüksek ama canlarý az , ölmeyen devleri tank gibi kullanýp tahribat gücü yüksek balonlarý saldýðýmýzda iþ bitmiþ demektir , ama önemli olan tüm okçu kulesi ve sihirbaz kulelerinin devlere ateþ etmesi , etmiyorsa da devlerin ordan yollayacak çok yüksek hasar verilebilir ama %100 için tüm kulelerin ( ok ve sihir kuleleri ) devlere yönelmesi lazým .
Öteki türlü ( kulelerin devlere ateþ etmediði durum ) de % 100 ihtimali yüksek ama kesin deðil .

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #8 : 08 Aðustos 2014, Cuma - 13:12 »
6.seviyede dev+þifacý saldýrýsýný tek geçerim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý duhan1313

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : zeki
  • Klaným : lFlPlus