Merhaba arkadaþlar, 6. seviye köy binasýna göre yapabileceðiniz en iyi klan savaþý taktiðini anlatamaya çalýþacaðým.
Bildiðiniz gibi 6. seviye köy binasýnda sadece bir tane hava savunmasý var bundan dolayý yapabileceðimiz en iyi saldýrý havadandýr. Bu seviyede havadan saldýrý için sadece balonlar vardýr.
Çoðu kiþiye göre balon önemsiz bir birimdir, ama bu seviyelerde gerçekten balon en önemli birimlerden biri olduðunu düþünüyorum
20 balon 50 okçu 2 yýldýrým büyüsüyle sizin denginiz bir köyden rahatlýkla 3 yýldýz alabilirsiniz.
ilk baþta hava savunmasýna iki yýldýrým büyüsü atalým, hava savunmasýnýn çok az bir caný kalýyor bu durumda, eðer hava savunmasý biraz dýþardayasa 10 okçuyla iþini bitirebilirsiniz.
Sonra klan kalesini boþaltýp halledin.
En sonda balonlarý yay þeklinde býrakýn. (Sakýn ayný yerden býrakmayýn sihirbaz kuleleri va hava bombalarý iþlerini bitirir)
Eðer hala elinizde okçu kaldýysa etrafý temizlemek için kullanabilirsiniz.
Ben bu seviyedeyken saldýrýlarýmý böyle yapýyordum ve çoðu zaman 3 yýldýzla dönüyordum sizlere de bu taktiði tavsiye ederim
(Ordu kampýnýzýn 150 kapasitesinde olduðunu, balonlarýnýzýnda 3 seviye olduðunu varsayarakyazdým)
Ýyi günler, emeðe saygý lütfen.
Ýnþallah diðer köy binalarýna göre de taktikler yazacaðým.