Gönderen Konu: 0-25 OKUNMASI GEREKEN BÝLGÝLER-2 (AÐIR DETAY ÝÇERÝR)  (Okunma sayýsý 2537 defa)

Çevrimdýþý NwFTxS

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1923TÜRK
  • 13 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mt
  • Klaným : 1923TÜRK
0-25 OKUNMASI GEREKEN BÝLGÝLER-2 (AÐIR DETAY ÝÇERÝR)
« : 04 Ocak 2014, Cumartesi - 17:21 »
Merhaba arkadaþlar daha önce konuyu açmýþtým ancak bu ciddi detaylý nedeni ise oyuna sizin için tekrar baþladým ve daha yararlý çözümler ürettim .

Öncelikle savunmaya hiç dokunmayýn hatta hiçbirþeye 4 köy binasýna kadar sadece ama sadece iksir altýn madenlerini ve deposunu yükseltin böylece herzaman deponuz full kalýyor altýn ve iksir depolarýnýzý duvarla sarýn etrafýna savunma yerleþtirin askerleriniz barbar ve dev olsun 3 günlük kalkaný sakýn harcamayýn vede hiç kimseye saldýrmayýn sadece goblinlere saldýrýn ileride çok ihtiyacýnýza yarýyacak arkadaþlar gelelim seviye 4 köy binasý olunca tekrar ilk yapmamýz gereken depo ve madenleri fullemek ondan sonra bütün savunmalarý en üst seviyeye getirin arkasýndan duvarlarý 2 yapýn ancak köy binasýna ve savunmaya deðil hammaddeye duvar harcayýn sakýn taþ kullanmayýn 1 tane bile ve etrafta hiçbirþeye kalmasýn (taþ çalý aðaç) en son 5 olmadan önce havaný 2 yapýn lab. Daki asker seviyesi okçu ve barbar 2 devi 5. Seviye köy binasýndayken geliþtirin yanlýz ne olursa olsun goblinlerin peþini býrakmayýn bu yöntemle 1 haftada 3. Ýnþaatçýmý aldým ve 35 levelim arkadaþlar 30 level olana kadar kupa kasmayýn bronz 2 de kalýn 30 la den sonra 1250 kupa için kasýlýn herzaman sorularýnýzý bekliyorum ayrýca çok önemli ise klan kurun geliyim ve size yardým edeyim 1250 kupa kasmak için klan kalesinde 5-6 seviye biþeyler olsun isteyen arkadaþlar çaðýrýn yardým edeyim

Ýyi oyunlar iyi eðlenceler

1923TÜRK

L&M 4ever

+repinde deðilim yardýmým dokunsun yeter

NwFTxS 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: efsane1 (28 Mart 2015, Cumartesi - 23:30), DR.Atheltic (05 Ocak 2014, Pazar - 21:36)

Çevrimdýþý cantstop

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Ynt: 0-25 OKUNMASI GEREKEN BÝLGÝLER-2 (AÐIR DETAY ÝÇERÝR)
« Yanýtla #1 : 15 Ocak 2014, Çarþamba - 04:00 »
Dostum bemim anlamadigim savunmalari vs. son seviyeye getirin derken ne demek istiyorsun ? Yani hangi seviyeye getirelim? bu arada bilgilerin cok iyi tesekkurler.

Çevrimdýþý NwFTxS

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1923TÜRK
  • 13 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mt
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: 0-25 OKUNMASI GEREKEN BÝLGÝLER-2 (AÐIR DETAY ÝÇERÝR)
« Yanýtla #2 : 15 Ocak 2014, Çarþamba - 21:41 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dostum bemim anlamadigim savunmalari vs. son seviyeye getirin derken ne demek istiyorsun ? Yani hangi seviyeye getirelim? bu arada bilgilerin cok iyi tesekkurler.
son seviye derken köy binan 3ise sallýyorum 4 . Seviye toptan 5 yapmak icin köy binaným4. Seviye yap diyicektir

L&M 4ever

+repinde deðilim yardýmým dokunsun yeter