Gönderen Konu: Acil içeri girin.  (Okunma sayýsý 1227 defa)

Çevrimdýþý usaklý641

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Gurkan
  • Klaným : I2eal Friend
Acil içeri girin.
« : 17 Nisan 2014, Perþembe - 14:07 »
Arkadaþlar ben clash of clans hesabýma elmas almak istiyorum. Ama bir sorun var benim kredi kartým yok. Ben mobil ödeme olarak kullanýyorum. Varmý mobil ödeme clash of clans oyunun'da. Acil cevaplarýnýzý bekliyorum.

Clash of clans'da mobil ödeme sistemi yoksa'da bence gelmeli. Çünkü dünya çapýnda ünlü bir oyun. Milyonlarca kullanýcýsý bulunuyor. Bu neden ile bence clash of clans'da mobil ödeme yoksa bence gelmeli.

Çevrimdýþý Domino_06

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Halid
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Acil içeri girin.
« Yanýtla #1 : 17 Nisan 2014, Perþembe - 20:13 »
Malesef þuanda mobil ödeme sistemi yok kredi kartý üzerinden alýþveriþ yapýlýyor ama bildiðim kadarýyla atm kartýna kendinin veya arkadaþýnýn para yatýrarakda taþ alma þansýn var

Domino_06 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Ziyaretci (17 Nisan 2014, Perþembe - 20:17)

Çevrimdýþý outformer

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 44
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    28 Kere Beðenildi
  • COC Nick : outformer
« Yanýtla #2 : 17 Nisan 2014, Perþembe - 22:35 »
oyunu ios üzerinden oynuyorsan bir Teknoloji markete gidiyorsan. apple store gift card alýyorsun onu apple store hesabýna yüklüyorsun ve taþýný alýyosun bu kadar basit Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TURKISH-FARM klan lideri. 163 level 1.7 milyar üzeri altýn kapmaca 240bin üzeri profil baðýþý

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 105
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : elanora35
  • Klaným : W Lords
« Yanýtla #3 : 17 Nisan 2014, Perþembe - 23:05 »
buraya yazana kadar telefonunu acýp girsen ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap cidden bu mantýk nerden geliyo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým
forumun etkin kulanýcýlarýndaným
whatsap için clas of clans gurubumuz var katýlmak için whatsabýnýz varsa 0531 937 67 82 bana mesaj atin cok sevinirim isteyen herkes guruba gelebilir. her konu hakkýnda konuþuyoruz oyun hakkýndada bolca sohbet ediyoruz. epey zevkli bi ortam sizi de bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap