Merhaba Arkadaþlar 1923TURK3 Clanýndan UMUTAK
Klan savaþlarýnda malum biz 1923TURK3 olarak anket yapýyoruz savaþ baþlatýlsýn mý baþlatýlmasýn mý diye , Ona göre savaþa giriliyor , Fakat bunun verimini malesef alamýyoruz . Yani savaþmak istemeyip geliþmekte olan arkadaþlarýmýz haklý olarak klan savaþý için düzen yapmak istemiyor ( binayý içeri almak ) düzen yapýncada malum ganimetler dýþarda kalýyor onlarda bi yandan haklý .
O yüzden kendimce þöyle bi fikir geliþtirdim , 1923TURK ailesi büyük bi aile , Oyunda ki ikinci klaným ve nasýl bi ortamýmýz oldugunu bizler biliyoruz . Fikrim þudur , 1923TURK 1 2 3 4 5 6 7 olmak üzere Savaþmak isteyenler yada savaþmak istemeyenler olarak 1923TURK Clanlarý arasýnda oyuncu degiþikligi yapýlabilir düþüncesimdeyim . Tabiki bu þöyle olmýcak 6. Clandaki arkadaþýmýz hop savaþmýcam diye 1e giremez , Bunlarý klan yetkilileri düzenler iþin zor tarafý size kalmýþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Eðer fikrim deðerlendirmeye alýnýrsa iyi olcagýnýn kaanatindeyim . Klanlarýmýz tabiki okçu seviyesine vs gibi þartlarla düzenleme olcak fakat Klan Savaþlarý oyuna yeni geldiginden dolayý , Buda göz önünde bulundurulmalý . Örnek veriyorum 1923TURK4 Klaný - Klan savaþý yapmayan klan..
Yorumlarýnýzý bekliyorum , Buraya kadar okudugunuz için teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap