Merhaba Arkadaşlar 1923TURK3 Clanından UMUTAK
Klan savaşlarında malum biz 1923TURK3 olarak anket yapıyoruz savaş başlatılsın mı başlatılmasın mı diye , Ona göre savaşa giriliyor , Fakat bunun verimini malesef alamıyoruz . Yani savaşmak istemeyip gelişmekte olan arkadaşlarımız haklı olarak klan savaşı için düzen yapmak istemiyor ( binayı içeri almak ) düzen yapıncada malum ganimetler dışarda kalıyor onlarda bi yandan haklı .
O yüzden kendimce şöyle bi fikir geliştirdim , 1923TURK ailesi büyük bi aile , Oyunda ki ikinci klanım ve nasıl bi ortamımız oldugunu bizler biliyoruz . Fikrim şudur , 1923TURK 1 2 3 4 5 6 7 olmak üzere Savaşmak isteyenler yada savaşmak istemeyenler olarak 1923TURK Clanları arasında oyuncu degişikligi yapılabilir düşüncesimdeyim . Tabiki bu şöyle olmıcak 6. Clandaki arkadaşımız hop savaşmıcam diye 1e giremez , Bunları klan yetkilileri düzenler işin zor tarafı size kalmış Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Eğer fikrim değerlendirmeye alınırsa iyi olcagının kaanatindeyim . Klanlarımız tabiki okçu seviyesine vs gibi şartlarla düzenleme olcak fakat Klan Savaşları oyuna yeni geldiginden dolayı , Buda göz önünde bulundurulmalı . Örnek veriyorum 1923TURK4 Klanı - Klan savaşı yapmayan klan..
Yorumlarınızı bekliyorum , Buraya kadar okudugunuz için teşekkürler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap