Gönderen Konu: Klan Savaþlarý Beraberinde Ganimet Sýkýntýsý Getirdi  (Okunma sayýsý 3779 defa)

Çevrimdýþý CaLips0

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CaLipso
  • Klaným : -PERGAMA-
Arkadaþlar sizlerde biliyorsunuz ki çoðu ganimeti madenlerden topluyoruz ve klan savaslarýnýn baþlamasýyla oyuna ilgi dahada yükseldi ve bizler bu sayede artýk madenlerdede ganimet bulamaz olduk ve hepimiz zor anlar yaþamaya baþladýk çünkü sýkýldýk. Burdan Clash Of Clans kurucularýna sesleniyorum klan savaslarýnýn ganimet bonusu yükselterek bu sorunu azda olsa dindirebilirsiniz lütfen ilgilenin.. Teþekkürler. .

CaLips0 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: AnkaTR (21 Nisan 2014, Pazartesi - 16:28)

Çevrimdýþý outformer

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 44
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    28 Kere Beðenildi
  • COC Nick : outformer
Ynt: Klan Savaþlarý Beraberinde Ganimet Sýkýntýsý Getirdi
« Yanýtla #1 : 18 Nisan 2014, Cuma - 23:59 »
bu sayede beleþcilikten vazgeçip biraz savaþmayý öðrenseniz yakýncaðýnýza daha iyi olur  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TURKISH-FARM klan lideri. 163 level 1.7 milyar üzeri altýn kapmaca 240bin üzeri profil baðýþý

outformer 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: HEKING12 (19 Nisan 2014, Cumartesi - 00:50)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 19 Nisan 2014, Cumartesi - 10:57 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bu sayede beleþcilikten vazgeçip biraz savaþmayý öðrenseniz yakýncaðýnýza daha iyi olur  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bütünüyle katýlýyorum. Klan savaþý yapmayýp normal savaþlarda sefer düzenleseniz baþkalarý klan savaþý yapýyor. Dolayýsýyla ganimetini harcamýþ oluyor.

Çevrimdýþý CaLips0

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 19 Nisan 2014, Cumartesi - 22:13 »
Outformer beleþcilik yapmýyoruz merak etme sen önce bi yazýlaný anlayýpta sonra düþüncelerini paylaþsan sýkýntý olmucak ama neyse. Klan savaþý icin yapilan asker baðýþý ve saldýrýlar için hazýrlanan askerlerin maddi anlamda haddi hesabý yok ve klan savaþlarý bizim için yarardan çok zararý oluyor. Ve normal savaslarda depolarda dahil olmak üzere  ganimet bulunmuyor ve bunun içinde klan savaslarýnýn ganimet bonuslarinin yükseltilmesini talep ediyorum umarým þimdi anlamýþsýndýr !

CaLips0 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: AnkaTR (21 Nisan 2014, Pazartesi - 16:28)

Çevrimdýþý outformer

• 15.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 44
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    28 Kere Beðenildi
  • COC Nick : outformer
« Yanýtla #4 : 20 Nisan 2014, Pazar - 01:09 »
Outformer beleþcilik yapmýyoruz merak etme sen önce bi yazýlaný anlayýpta sonra düþüncelerini paylaþsan sýkýntý olmucak ama neyse. Klan savaþý icin yapilan asker baðýþý ve saldýrýlar için hazýrlanan askerlerin maddi anlamda haddi hesabý yok ve klan savaþlarý bizim için yarardan çok zararý oluyor. Ve normal savaslarda depolarda dahil olmak üzere  ganimet bulunmuyor ve bunun içinde klan savaslarýnýn ganimet bonuslarinin yükseltilmesini talep ediyorum umarým þimdi anlamýþsýndýr !
ben yazdýklarýný anladým ama sen gerçeði kabullenmek istemiyorsun bence. "Arkadaþlar sizlerde biliyorsunuz ki çoðu ganimeti madenlerden topluyoruz ve klan savaslarýnýn baþlamasýyla oyuna ilgi dahada yükseldi ve bizler bu sayede artýk madenlerdede ganimet bulamaz olduk" bunlar senin sözlrin. Madenlerden ganimet toplamak BELEÞÇÝLÝKTÝR. Almasýný bilene her türlü ganimet var.Biraz savaþ stratejini geliþtirirsen emin ol sende rahatlýkla ganimet toplamaya baþlarsýn. Benim köy benim 10 günde 8-10 milyon kasýyorum dahasý var mý?

TURKISH-FARM klan lideri. 163 level 1.7 milyar üzeri altýn kapmaca 240bin üzeri profil baðýþý

Çevrimdýþý CaLips0

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 20 Nisan 2014, Pazar - 15:04 »
Arkadaþým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben madenlerden bile ganimet bulamaz olduk derken olayýn ciddiyetini vurgulamak amaçlý söyledim yoksa beleþcilik yapmiorz merak etme madende olmayan ganimet depoda hiç olmuyor 150 bin altýna saldýrýr olduk. Yoksa savas strajesi iyidir senin 10 gunde kastigini biz 3 5 günde kasiorz ama yetmio iste insaatlar pahalý anladn mý smdi

Çevrimdýþý vefacaglar

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
« Yanýtla #6 : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 01:16 »
daha önceden hali hazýrda köyleri geliþmiþ olanlar için klan savaþlarý gerçekten eðlenceli fakat daha az geliþmiþ olanlar için pek de eðlenceli olmuyor bu oyun. klan savaþlarýndan dolayý günlerdir herhangi birþeyi geliþtiremiyorum açýkcasý. ha ama bu klan savaþlarý oyuna bambaþka bir heyecan getirdi orasý ayrý.

Çevrimdýþý CaLips0

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 03:26 »
Evet bambaska bi heyecan getirdi ama beraberinde ganimetsizligide getirdi ve haliyle dedigin gibi geliþmeler haddinden fazla yavasladi .s bu durum anca klan savaþýnda ganimet bonusunun arttýrýlmasýyla düzelir. Baska yolu yok

Çevrimdýþý kraken

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Durumum:
  • Galatasaray Aþký
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kraken
  • Klaným : TÜRKÝYE
« Yanýtla #8 : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 20:00 »
Merhabalar bence yanlýþ düþünüyorsunuz klan savaþlarýnda köy binasý dýþarýda olan güçlü adamlara saldýrýyorum  400 k dan 2 kere ganimet oluyoru  th 7 gayet memnunum zaten klan arkadaþlarýda yýldýzlarý aliyorlar kazanýyoruz 800 k iksir ve Altýn + 800k iksir ve 2 k k.iksir alýyorum

O gittiyse arkasýndan koþma dönerse senindir
Dönmemiþse zaten hiç senin olmamýþtýr

Çevrimdýþý CaLips0

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 22 Nisan 2014, Salý - 16:20 »
Bizom klanda da senin gibi arkadaþlarýmýz bu iþten memnunlar ama bozler hem asker bagisi yapiyoruz hemde kara iksirle asker basiyoruz e hal boyle olunca gelen ganimetten fazlasi gidiyor ve hiç bi yarari olmuyor bizlere

Çevrimdýþý kraken

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Durumum:
  • Galatasaray Aþký
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kraken
  • Klaným : TÜRKÝYE
« Yanýtla #10 : 22 Nisan 2014, Salý - 20:08 »
Bizim klan haftada 2 kere ve düzenli günlerde savaþýyor. Bu yüzden herkes klan savaþýnda kullanacaðý adamlari hazýrlýyor fakat kara iksir pek kullanan yok sevmiyorlar bu yuzden sýkýntýmýz yok

O gittiyse arkasýndan koþma dönerse senindir
Dönmemiþse zaten hiç senin olmamýþtýr

Çevrimdýþý 3nginkurt

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : dark boy
  • Klaným : destroyerz
« Yanýtla #11 : 24 Nisan 2014, Perþembe - 13:16 »
Merhabalar bence yanlýþ düþünüyorsunuz klan savaþlarýnda köy binasý dýþarýda olan güçlü adamlara saldýrýyorum  400 k dan 2 kere ganimet oluyoru  th 7 gayet memnunum zaten klan arkadaþlarýda yýldýzlarý aliyorlar kazanýyoruz 800 k iksir ve Altýn + 800k iksir ve 2 k k.iksir alýyorum
th8 ol ondan sonra memnun olmayacaksýn