Gönderen Konu: lutfen biri yardim etsin !  (Okunma sayýsý 1198 defa)

Çevrimdýþý kursat1167

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : niyesoleyimki
  • Klaným : klanmineklani
lutfen biri yardim etsin !
« : 19 Nisan 2014, Cumartesi - 13:44 »
120kisilik ordum var. Cok ezik koyde bile 10bin iksir zar zor alabiliyorum. Biri yardim edebilirmi?

Þimdiden tesekkurler

Çevrimdýþý fbrh

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
Ynt: lutfen biri yardim etsin !
« Yanýtla #1 : 19 Nisan 2014, Cumartesi - 16:59 »
Öncelikle 10 dev + 2 duvar kýrýcý geri kalaný full okçu bas. Klan kalesinede dev al. Þimdi savaþta ilk bi dev gönderceksin savunma onla ilgilenirken 2 duvar kýrýcýyý yollayýp duvarlarý patlatýcaksýn. sonra kalan bütün devleri yollýcaksýn ayný yerden klan kalesindekilerle birlikte
devler savunmanýn yarýsýný veya daha fazlasýný indirdikten sonra okçularý sal bu iþ tamamdýr.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

fbrh 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kursat1167 (19 Nisan 2014, Cumartesi - 18:40)

Çevrimdýþý abdocarlos1234

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : abdocarlos13
  • Klaným : hulin
Ynt: lutfen biri yardim etsin !
« Yanýtla #2 : 20 Nisan 2014, Pazar - 12:40 »
Kardedim bence 15 dev 1 sifaci 2 d.yikici 11 goblin ve gerisiji full okcu bas

Once devleri sal ardindan d.yikicilar sonra sifaci ve ondan sonra okcularin yarisini sal en sonda goblinleri birak.Gercekten cok etkili bir taktik denemeni oneririm.

Eger sifaci uretemiyosan klan arkadaslarinin birinden istiyebilirsin kardesim. Kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

abdocarlos1234 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kursat1167 (21 Nisan 2014, Pazartesi - 16:38)