Gönderen Konu: Klan savasinda bu koyu yikmam lazim! Yardim!  (Okunma sayýsý 1903 defa)

Çevrimdýþý Mikachu

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Klan savasinda bu koyu yikmam lazim! Yardim!
« : 19 Nisan 2014, Cumartesi - 14:32 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Klanin en dusuguyum, savaslarda yildiz alamayip kazansak da ganimeti alamamakdan biktim. Bu yuzden bunsavas da hirs yaptim alacagim illa.

Ordu kapasitem 120
Dev +2
Okcu/barb/goblin +3

Askerler buyucu dahil buyucuye kadar acik.

Klan kalesinden ya sifaci ya da binici gonderecekler, karar vermedim daha.

Sizce masil bir strateji izleyeyim. 18 dev 6 duvar yikici 18 barbar yapip devleri 6li guruplara bolup uc yandan, biniciylembir yandan, barbarlarla bir yandan saldirmayo dusundum ama emin degilim.

Fikirleronize ihtiyacim var litfen yardim :/

Çevrimdýþý Microsystem

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : FT
Ynt: Klan savasinda bu koyu yikmam lazim! Yardim!
« Yanýtla #1 : 20 Nisan 2014, Pazar - 14:35 »
Eðer amacýn ganimet ise goblinleri salacaksýn piyasaya. Fakat savunmalarý oyalamak için caný en fazla olan devi tek tek yollayacaksýn. Devin birinin caný daha bitmeden diðerini yollayacaksýn. Böylece rakip savunma devlerle uðraþacaðým derken goblinlerine saldýramayacak. Devleri tek tek býrakýrken önlerini açmak için duvar kýrýcýlarý 2'þer 2'þer yollayacaksýn.Okçular ise duvarlarýn dýþýndan duvarýn kýrýlmasýna gerek kalmaksýzýn duvara yakýn yerlerdeki birimlere saldýracak.

Bu yüzden barbarý boþver.
4 Dev (4*5 =20 yer kaplar),
30 okçu,
6-7 Duvar kýrýcý (6*2 =12 yer kaplar)
Klan kalesinden 1 þifacý (devleri korumak için) ve 1 okçu,

20+30+12 = 62
Kalan yer: 120-62 = 58 goblin.

Ganimet için ne kadar goblin býrakýrsan o kadar kar.
Bu yazdýklarýmý kendine göre uyarla. Devlerin sayýsýný okçularýn sayýsýný azaltabilisin. Ama goblinleri azaltma, aksine arttýr.

Bu Yazdýklarým kupa aldýrmaz(Nadiren kupa alabilir yýldýz kazanabilirsin), sadece ganimet aldýrýr.

Bunlar 120 ordu kapasitesine göre ve 15 klan kalesine göre tasarlandý.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2014, Pazar - 14:48 Gönderen: Microsystem »

Çevrimdýþý Microsystem

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 20 Nisan 2014, Pazar - 14:47 »
Eðer amacýn kupa kasmak ise(özellikle klan savaþlarýnda);
O zaman düþmanýn saldýrý birimlerini yok etmek için ve en fazla dayanan birim olduðu için 10 tane dev lazým ve bunlarý koruyacak MUTLAKA EN AZ bir ÞÝFACI lazým.
25-30 kadar okçu lazým(duruma göre 15 tane de olabilir), en az 5 tane(duruma göre 6 veya 7 tane) duvar kýrýcý lazým ve en önemlisi en hýzlý yok edici olan sihirbaz lazým.

10 dev(10*5=50)
7 duvar kýrýcý(7*2=14)
en az 4 sihirbaz(duruma göre 6 veya 7 olabilir, ne kadar çoksa o kadar iyi olur.) (7*4=28)
8-13 tane goblin(ganimet birimlerini en hýzlý yok eden goblinlerdir. Ne kadar hýzlý o kadar iyi demektir.)
diðerleri okçu olsun.

Klan kalesinden 1 þifacý, 1 okçu(14+1=15)

Bunlar 120 ordu kapasitesine göre ve 15 klan kalesine göre tasarlandý.

Çevrimdýþý Microsystem

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 20 Nisan 2014, Pazar - 14:55 »
Resimdeki rakibe yönelik taktiðe gelince
Þifacýný(veya uçan birimlerini) koruyabilmek için hava savunmasýndan uzak durmalýsýn. Bu yüzden ÜST TARAFTAN dalmalýsýn düþmana. önce bir tane dev yolla bir kontrol et gizli bomba, mayýn, tuzak var mý diye. savunma birimleri onlarla uðraþýrken 2. devi yolla sonra 3 tane dev daha yolla. arkasýndan þifacýyý yolla. savunma birimleri onlarla uðraþýrken duvar kýrýcýlardan 2 tane yolla ve sihirbazlardan 4 tanesini daha yolla ve okçulardan 10 kadarýný yolla. Zaten ganimet birimleri ortalýkta hemen goblinleri býrak. sonra savaþý akýþýna göre yönet.

Çevrimdýþý huzzytem

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HUZZY
  • Klaným : INFLAMES
« Yanýtla #4 : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 03:32 »
vallahi oyun coluk cocuk kaynio:)

bak abicim 100 yapmak icin klasik bir saldiri sekli var kapasitenin %50 si dev olacak 2 tane sifaci geri kalaninda da okcu ve buyucu kullanmalisin rakibin koy duzeni cok iyi alttan girersen tuzaga dusersin ve tum savunma uzerine yogunlasir.

1.klan kalesini kontrol et bir dev yem at arkasindan bir buyucu ve okcularla temizle
2.ust koseden devleri yolla arkasindan sifaci ve buyuculer.
3.kalan okculari devler ugrasan savunmanin yanina gonder
4.devler alttaki hava savunmasina gelip sifacin olunce ikinciyi yolla

buyu olarak simsek veya sifacinin oldugu anda kullanmak icin sifa buyusu olabilir ki harfiyen uygularsan buyu kullanmadan 100 alacaksin...

KLAN SAVASLARINDA GANIMET DEPODAN DEGIL YILDIZLA ALINIR!!!!!
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, Pazartesi - 03:37 Gönderen: huzzytem »