Gönderen Konu: Bluestacks Enter ile mesaj gönderme ve zoom yapma kapama  (Okunma sayýsý 28548 defa)

Çevrimdýþý superdestek

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : superdestek
  • Klaným : TÜRK ARSLANLARI
Ynt: Bluestacks Enter ile mesaj gönderme ve zoom yapma kapama
« Yanýtla #36 : 18 Temmuz 2014, Cuma - 10:54 »
süper oldu valla, elllerine saðlýk, son versiyon kullanýyorum, en sonki yazdýðýn kodu aldým yapýþtýrdým dosyanýn içerisine çalýþtý. Enter tuþuna basýnca hem sohbet yerine imleç otomatik geliyor hemde mesaj gönderi týklýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap süper biþey...

Çevrimdýþý superdestek

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : superdestek
  • Klaným : TÜRK ARSLANLARI
« Yanýtla #37 : 18 Temmuz 2014, Cuma - 10:56 »
Bence bu konunun sabitlenmesi gerekiyor, admin arkadaþlardan rica ediyorum...Ayrýca ENTER olayýný yapamayan varsa yardýmcý olurum.

superdestek 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: herakle22 (03 Eylül 2014, Çarþamba - 04:50)

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #38 : 19 Temmuz 2014, Cumartesi - 04:11 »
Globalde Enter çalýþmýyor bir de asker isterken enter a basýnca da iptal ediyor.

Ýleri tuþuna basmanýn kýsayolu olsa fena olmazdý aslýnda  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sgaldor

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #39 : 01 Aðustos 2014, Cuma - 23:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Globalde Enter çalýþmýyor bir de asker isterken enter a basýnca da iptal ediyor.

Ýleri tuþuna basmanýn kýsayolu olsa fena olmazdý aslýnda  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýstediðin bir tuþun koordinatlarýný tahmin ederek dosyanýn içine ekleyebilirsin . Bunda koordinatlar konusunda dikkat etmen gerekebilir. Ýleri butonuna denk gelmezse savaþ baþlamýþ olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Enter butonunda asker talebini kapatma durumu aslýnda ekranda bir noktaya mesaj göndermek için click yapýyor ( enter tuþuna basmadan ekranda herhangi bir yere dokununca da kapanýyor asker isteme kýsmý)

Çevrimdýþý FATAL1TY

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • COC Nick : FATAL1TY
  • Klaným : EMSALSÝZLER
« Yanýtla #40 : 25 Aðustos 2014, Pazartesi - 19:53 »
Arkadaþlar þu Enter`a basýnca Sohbet Penceresinde mesaj gönderme olayýnýn çözümü yok mu BlueStacks 0.9.1.4057 versiyonu için

Çevrimdýþý FATAL1TY

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • COC Nick : FATAL1TY
  • Klaným : EMSALSÝZLER
« Yanýtla #41 : 26 Aðustos 2014, Salý - 23:57 »
Arkadaþlar çözümü biraz denemelerimden sonra buldum.Þimdi þöyle oluyor.Eðer baþka ayarlarýnýzýn da bulunduðu kendi CFG`niz varsa ordaki Enter deðerini (25,15) olarak deðiþtirin. [Keys] Enter = Tap (25,15) olacak.Bu þekilde BlueStacks`ýn þu an itibariyle son sürümü olan 0.9.1.4057`de Clash Of Clans`ta Enter ile sohbet penceresinde mesaj gönderebileceksiniz.CFG olayý ya da bu olaydan ilk defa haberi olan arkadaþlar varsa eðer "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BlueStacks\UserData\InputMapper" içerisinde bulunan com.supercell.clashofclans.CFG dosyasýný en baþta dediðim þekilde düzenlesinler.Uðraþmak istemeyen arkadaþlar için de aþaðýda indirme baðlantýsýný attýðým com.supercell.clashofclans.CFG dosyasýný "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BlueStacks\UserData\InputMapper" klasörüne atarak ayný sonuca ulaþabilirler.(Bu dosya gizlidir ve gizli klasörleri açmanýz gerekmektedir.)Yalnýz burada dikkat edilmesi gereken tün bu iþlemler yapýlýrken BlueStacks tamamen kapalý olmalýdýr.(Sað alttan saatin ordan BlueStacks`in simgesine sað týklayýn Çýkýþ deyip kapatýn.)Yoksa boþuna uðraþýrsýnýz.Ýyi oyunlar dilerim...

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #42 : 03 Eylül 2014, Çarþamba - 14:35 »
Arkadaþlar çözümü biraz denemelerimden sonra buldum.Þimdi þöyle oluyor.Eðer baþka ayarlarýnýzýn da bulunduðu kendi CFG`niz varsa ordaki Enter deðerini (25,15) olarak deðiþtirin. [Keys] Enter = Tap (25,15) olacak.Bu þekilde BlueStacks`ýn þu an itibariyle son sürümü olan 0.9.1.4057`de Clash Of Clans`ta Enter ile sohbet penceresinde mesaj gönderebileceksiniz.CFG olayý ya da bu olaydan ilk defa haberi olan arkadaþlar varsa eðer "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BlueStacks\UserData\InputMapper" içerisinde bulunan com.supercell.clashofclans.CFG dosyasýný en baþta dediðim þekilde düzenlesinler.Uðraþmak istemeyen arkadaþlar için de aþaðýda indirme baðlantýsýný attýðým com.supercell.clashofclans.CFG dosyasýný "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BlueStacks\UserData\InputMapper" klasörüne atarak ayný sonuca ulaþabilirler.(Bu dosya gizlidir ve gizli klasörleri açmanýz gerekmektedir.)Yalnýz burada dikkat edilmesi gereken tün bu iþlemler yapýlýrken BlueStacks tamamen kapalý olmalýdýr.(Sað alttan saatin ordan BlueStacks`in simgesine sað týklayýn Çýkýþ deyip kapatýn.)Yoksa boþuna uðraþýrsýnýz.Ýyi oyunlar dilerim...

Düzelmedi hatta iyice bozuldu.

Çevrimdýþý Yenicerj

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : #Yeniceri
  • Klaným : EFSANE1907
« Yanýtla #43 : 10 Ocak 2015, Cumartesi - 09:57 »
çalýþýyormu

Çevrimdýþý donloni

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 22
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
    • YazarKafasi
  • COC Nick : tdonloni
  • Klaným : Alazdega
« Yanýtla #44 : 16 Þubat 2015, Pazartesi - 16:16 »
yaptým ama olmadý, aynen kopyala yapýþtýr yaptým oyuna girdim eskisi gibi
« Son Düzenleme: 16 Þubat 2015, Pazartesi - 18:10 Gönderen: donloni »

Çevrimdýþý Kunak

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ErenB
« Yanýtla #45 : 06 Nisan 2015, Pazartesi - 17:37 »
süper oldu valla, elllerine saðlýk, son versiyon kullanýyorum, en sonki yazdýðýn kodu aldým yapýþtýrdým dosyanýn içerisine çalýþtý. Enter tuþuna basýnca hem sohbet yerine imleç otomatik geliyor hemde mesaj gönderi týklýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap süper biþey...

ENTER ILE MESAJ GODNEREBILIYORUM AMA IMLEC YENIDNE GELMESI ICIN MAUSU KULLANMAM LAZIM 
SENDE OLAN DOSYAYI YAYINLAYABILIRMISIN
YADA NASIL YAPTIGINI LUTFEN

Çevrimdýþý LieLife

• Civil Engineer
  • 86.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 766
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Mühendislik aþktýr.
  • 150 Mesajý Toplam
    192 Kere Beðenildi
  • COC Nick : SlimShady
  • Klaným : Yüksek Gerilim
« Yanýtla #46 : 08 Nisan 2015, Çarþamba - 18:19 »
Benim çözünürlük biraz farklý. Kordinatlarý nasýl bulabiliriz?

Deneme yanýlma yöntemiyle yaptým fakat mesaj kutucuðuna týklama olayý çalýþmýyor onu manuel yapýyorum. Mesajý gönderiyor.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, Çarþamba - 19:20 Gönderen: LieLife »

Ölüm varmýþ korku varmýþ,
Bu dünyanýn sonu varmýþ
Benim için yokluk tasa,
Kalbimde sen yaþadýkça.

Çevrimdýþý tagizmir

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : tagizmir
  • Klaným : DARBE
« Yanýtla #47 : 11 Nisan 2015, Cumartesi - 17:37 »
selam herkese. normalde benim bluestaksda ctrl+tekerlek ile zoom out yapabiliyorum. ama benim derdim "clash bot" bluestaksta clash of clans uygulamasýný otomatik açtýðýnda zoom out yapmasý gerekiyor ama yapamýyor. týkanýyor. bu konuda bana yardýmcý olabilir misiniz? tþk ederim. blustacks açýlýþta 860X720 oranlarýyla açýlýyor. rooted mod bluestacks bendeki. araþtýrmadýðým kurcalamadýðým yer kalmadý. tþk ederim.