Gönderen Konu: Bluestacks Graphic Card Error 25000  (Okunma sayýsý 5600 defa)

Çevrimdýþý hayaLkahvesi

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MoKoKo
  • Klaným : **OTTOMAN**
Bluestacks Graphic Card Error 25000
« : 21 Nisan 2014, Pazartesi - 19:52 »
Merhaba Arkadaþlar Bluestacks Uygulamasýný Pc Kurmak Ýçin Ýndirdim Yalnýz "Bluestacks Graphic Card Error 25000" Hatasý Ýle Karþýlaþtým Programý Kuramýyorum Biraz Araþtýrma Yaptým Ama Sonuc Gene Ayný Sistem GereksinimLerini Araþtýrdým  "1 GHz veya daha hýzlý iþlemci 512 MB RAM En az 800 MB boþ sabit disk alaný." Ýstemekte Herþey Mevcut 3.00 Çift Çekirdek Ýþlemci 2 Gb Ram 500 Hdd Var Ekran Kartý Arýza Yapmýþtý Onu Çýkartýp Onboard Ana Kartýn Ekran Kartýný Kullanmaktayým 256 Mb Felan Oda Bir Türlü Sorunu Anlayamadým Yardýmcý Olabilcek Olan Arkadaþlar Varsa Þimdiden Teþekkür Ederim

Çevrimdýþý hayaLkahvesi

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
Ynt: Bluestacks Graphic Card Error 25000
« Yanýtla #1 : 30 Nisan 2014, Çarþamba - 20:24 »
Beyler Benden Baþka Bu Sorunu Yaþayan Bir Kiþi Olmadýmý Acaba ?

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 285
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klaným : eXeLanCe
« Yanýtla #2 : 30 Nisan 2014, Çarþamba - 21:13 »
Onboard ekran kartlarý þu þekilde söyleyeyim 256 mb olsada o özellikleri göstermez ekran kartýn yetersiz geliyor olabilir.
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2014, Çarþamba - 21:16 Gönderen: FatihliFatih »

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 30 Nisan 2014, Çarþamba - 22:01 »
oyun ram olarak deðil, teknoloji olarak iyi bir sürüm istemek de. i5 yeni nesil iþlemci ve HD destekli onboard ekran kartý ile oyunu oynamak mümkünken, 1 gb eski ekran kartlarýnda oynayamayanlar var. maalesef. ekran kartýnýz ve iþlemciniz yetersiz.

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 285
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klaným : eXeLanCe
« Yanýtla #4 : 30 Nisan 2014, Çarþamba - 22:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
oyun ram olarak deðil, teknoloji olarak iyi bir sürüm istemek de. i5 yeni nesil iþlemci ve HD destekli onboard ekran kartý ile oyunu oynamak mümkünken, 1 gb eski ekran kartlarýnda oynayamayanlar var. maalesef. ekran kartýnýz ve iþlemciniz yetersiz.

Ýþte vermek istediðim cevap buydu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý yulsh

• 35.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 117
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yulsh
  • Klaným : prof of clans
« Yanýtla #5 : 01 Mayýs 2014, Perþembe - 02:48 »
hatanýn mantýðýna göre gidersek,
program bilgisayarda tanýtýlý olan ekran kartýný bulamadýðý için hata vermiþ olabilir. arýzalý ekran kartýný tamir ettirdiðiniz de (eðer yine hata veriyorsa ekran kartýnýz yetersiz demektir) veya yeni ekran kartý aldýðýnýzda sorunun ortadan kalkacaðýný düþünüyorum

Çevrimdýþý hayaLkahvesi

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #6 : 02 Mayýs 2014, Cuma - 15:47 »
Sadece Ekran Kartý Yetersiz Kalýyor Ayný Pc Bir Arkadaþýmdada Var Ayný Günde Ýki Tane Toplamýþtýk Ona Yükledik Ve Hiç Bir Sorun Olmadý Sanýrým Bir Ekran Kartý Alma Vakti GeLdi Ýlginiz Ýçin Teþekkür Ederim Hepinize Ýyi Günler

Çevrimdýþý murtix

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CESUR YÜREK
  • Klaným : KARAKAYA
« Yanýtla #7 : 16 Mayýs 2014, Cuma - 18:33 »
Merhaba bende de ayný sorun var bilgisayarým iyi i5 iþlemci 8Gb ram ve 2 Gb hd ekran kartina sahip bütün güncellemeleri yaptým kendi sitesine gidip ekran kartýnýda güncelledim sonuç deðiþmedi sorun ne olabilir acaba (yaklaþýk 10 deðiþik yerden indirdim programý hepsini denedim sonuç ayný)

murtix 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: cesur yürek (16 Mayýs 2014, Cuma - 19:59)

Çevrimdýþý cesur yürek

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : CESUR YÜREK
  • Klaným : TURKISH-FARM
« Yanýtla #8 : 16 Mayýs 2014, Cuma - 20:05 »
Merhaba bende de ayný sorun var bilgisayarým iyi i5 iþlemci 8Gb ram ve 2 Gb hd ekran kartina sahip bütün güncellemeleri yaptým kendi sitesine gidip ekran kartýnýda güncelledim sonuç deðiþmedi sorun ne olabilir acaba (yaklaþýk 10 deðiþik yerden indirdim programý hepsini denedim sonuç ayný)
bendede bu sorun var çözene iban nosuna 1200 taþlýk para gönderecem ciddiyim aylardýr uðraþýyorum olmuyor... (grafik kart 2500 hatasý veriyor)...

Çevrimdýþý adasas662

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 59
  • [+ REP VER ]
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Thid
  • Klaným : BABA'S
« Yanýtla #9 : 29 Haziran 2014, Pazar - 01:26 »
Beni deli etti bu oyunun yüklenmemesi bilgisayarý kýrcam ayný hatayý verip duruyor bilgisayarým okadar eski deðil 2gb ram 1gb ekran kartý 320gb hard disk var ama ayný hatayý veriyor bilgisayarý kýrcammmm en kötüsüde minicik 4.7inç lik discovery de oynamak epey zor oluyor özellikle köy düzenlemesi yaparken.Lütfen kurmay abi bi yardým ediver.
Not:Clash of clans nickim Thid lvl im 62 köy binam 8 duvarlar full 6 sayýlýr.4iþci 510 gem im var.2gün önce TH 8 olduðum için askerlerim henüz 4.seviye ama yakýn zamanda baya bi geliþirim diye düþünüyorum.1923 Türk 6 ya alýrsanýz cok sevinirim.lütfenn.almýyoruz demeyin görüyorum klanlarda 50lvl e kadar adam oluyor.

Köylerim Satýlýktýr.
1)Klan:Dayýsýnýn Gülü
Nick:Bora,5iþçili askerler son seviye 90lvl 180TL
2)Klan:Made In OTTOMAN
Nick:Thid 70lvl 4iþçili 750Yeþil taþlý 50TL
Arkadaþlar Watsap:05439011365 burdan ulaþabilirsiniz.