Gönderen Konu: Sizce hangi ordu düzeni?  (Okunma sayýsý 1391 defa)

Çevrimdýþý chazarss

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 32
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : chazarss
  • Klaným : Efes
Sizce hangi ordu düzeni?
« : 29 Nisan 2014, Salý - 12:10 »
 mrb arkadaþlar iyi bi clasher ým bende sizin gibi 75. lvl. bugüne kadar hep normal iksir ordularýyla savaþtým, taktiðimi deðiþtirmek istiyorum artýk, kara iksir ordularýna yönelmek istiyorum. Daha az maliyetli olsun diye ya dalkavuk ya da domuz binicisinden birini seçerek onu fulleyecem ve hep onu kullanýcam ataklarda. Ýkisinde de gördüðüm avantajlar þunlar:

Domuz : tek avantajý duvar engeli tanýmýyorlar ve hýzlýlar ama yanlarýnda da iki dev bomba patladý mý felaket oluyor, yani bu orduyla beraber iyileþtirme ve öfke büyüsü de þart.

Dalkavuk : Domuza göre çok daha az maliyetli, yer savunma birimlerini (top, havan, dev bomba gibi tuzaklarý) devre dýþý býrakýyor, yine bunlarda duvar engeli tanýmýyor, ama kýrmýzý havamayýnlarýna karþýda çok hassaslar.

Duvar engeli olmadýðý için bu ikisinden birini seçmek istiyorum, çok uzun yazý oldu ama sorunu özüne geliyorum, Sizce ilgimi bu iki birimden hangisine yönlendirmeliyim? bilen ve tecrübeli abilerimiz yardýmcý olurlarsa çok sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Sizce hangi ordu düzeni?
« Yanýtla #1 : 29 Nisan 2014, Salý - 16:48 »
karaiksir askerleri ile savaþýp karaiksirlerinizi harcamak yerine dev kýrýcý öfke ve iyileþtirme büyüsü kullanýn .