Gönderen Konu: Belirlenemeyen 960 Nolu hata ve çözümü  (Okunma sayýsý 4244 defa)

Çevrimdýþý arslanbeycocugu

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Belirlenemeyen 960 Nolu hata ve çözümü
« : 29 Nisan 2014, Salý - 18:27 »
Arkadaþlar Merhaba öncelikle,
Bluestacksi hatasýz olarak yüklemeyi yapmýþtým fakat program indirme kýsmýnda bazý programlar iniyorken bazýlarý iste 960 nolu hata yüzünden yüklenemiyordu. Telefona göre tasarlanmýþtýr þeklinde yazýyordu. Bunlarýn baþýnda tabi ki Clash of Clans ve whatsapp gibi programlar da vardý. Buna yabancý sitelerde dahi çözüm bulamamýþtýk. Fakat  " Kurmay " arkadaþýmýzýn bir yönlendirmesiyle birlikte tekrar denedim ve baþarýlý oldu. Bu konuda sizi de þu þekilde bilgilendirebilirim.

960 nolu hatayý aldýðýnýz taktirde, internet üzerinden örneðin clash of clans'ýn apk. olarak dosyasýný bulabiliyorsunuz. bir çok sitede de çýkýyor diyebilirim. bilgisayarýnýza indirdikten sonra zaten kendisi bluestacks simgesi kazanýyor. bundan sonra bluestacksi çalýþtýrýn ve tamamiyle bluestacks açýlýp kendine geldikten sonra indirdiðiniz dosyaya çift týklayýn. bu þekilde programa yüklenecektir.

Örneðin benim kafamda soru iþareti olarak  güncellemeyi yapýp yapmayacaðý takýlmýþtý fakat bu konuda program sorun çýkarmadan güncellemeyi de yapmýþ bulunmakta.

Bu yolda yardým ettiði için tekrar " kurmay " a teþekkür ediyorum. Umarým faydasý dokunur sizlere de.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

arslanbeycocugu 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: APO REYÝZ (27 Aðustos 2014, Çarþamba - 15:47), ykarakaya46@gmail.com (14 Mayýs 2014, Çarþamba - 03:46)

Çevrimdýþý murobot

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : karagozk
  • Klaným : Escapits
Ynt: Belirlenemeyen 960 Nolu hata ve çözümü
« Yanýtla #1 : 18 Mart 2015, Çarþamba - 18:50 »
Andy diyede bir program var bluestacks'lede ayný görevi görüyor onun hatasýnýda görüyorum ne yapmalýyým..