Gönderen Konu: Hesabým çalýndý. Banlatma veya köyü sildirme gibi bir durum var mý?  (Okunma sayýsý 3573 defa)

Çevrimdýþý Scrippo

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Genc
Merhabalar geçen oyunu takas edecekken dolandýrýcýnýn teki her türlü bilgiyi üzerine yapýp oyunu çalýp engelledi. Ama akýllý dolandýrýcý arkadaþýmýz oyunu tabletten silmemi beklemeden engelledi. Þuan oyuna girebiliyorum ama o girdiðinde beni atýyor. Girdiðimde hemen 2. gmailimi girdim oyuna ama çakýþýyor uyarýsý verdi. Globalden kendimi report ettirdim fakat sadece chat ban yedim. Hesabý direk olarak sildirme ya da banlatma gibi bir durum var mýdýr?

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Hesabým çalýndý. Banlatma veya köyü sildirme gibi bir durum var mý?
« Yanýtla #1 : 30 Nisan 2014, Çarþamba - 17:47 »
karþýtaraf ile uzlaþarak anca çözebilirsin durumu , sildirmek sana zarar olacaðýndan (ki böyle bir þeçenek yok)

tavsiyem oyununun hesabý sende ise , onun cihazý resetlemesini yada farklý köy açmasýný bekleyip þifreleri deðiþtirmelisin eðer hesap tamamen ondaysa üzgünüm supercell hesap satýþlarýnda doðacak problemlerde hiçbirþekilde destek vermemektedir.

Çevrimdýþý Scrippo

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Genc
Ynt: Hesabým çalýndý. Banlatma veya köyü sildirme gibi bir durum var mý?
« Yanýtla #2 : 30 Nisan 2014, Çarþamba - 18:26 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
karþýtaraf ile uzlaþarak anca çözebilirsin durumu , sildirmek sana zarar olacaðýndan (ki böyle bir þeçenek yok)

tavsiyem oyununun hesabý sende ise , onun cihazý resetlemesini yada farklý köy açmasýný bekleyip þifreleri deðiþtirmelisin eðer hesap tamamen ondaysa üzgünüm supercell hesap satýþlarýnda doðacak problemlerde hiçbirþekilde destek vermemektedir.

Anladým hocam, tecrübe oldu 60 levellik hesabým gitti. Ýnsanlar çok insafsýz 20 - 30 lira için neler yapýyorlar iþte. Saðlýk olsun artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap