Gönderen Konu: ARKADAÞLAR LÜTFEN BAKARMISINIZZZZ !!11  (Okunma sayýsý 1287 defa)

Çevrimdýþý ilkem300

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ilkem
ARKADAÞLAR LÜTFEN BAKARMISINIZZZZ !!11
« : 01 Mayýs 2014, Perþembe - 18:15 »
Ben yeni baþladým oyuna daha 3  levelim kalkaným 2günn 23 saat kaldý daha herþeyim yeni ne zaman kupa için saldýrý yapýyým ve kupa saldýrýsýna kadar tek oyunculu bölümde mi takýlýyým lütfen yardým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
Ynt: ARKADAÞLAR LÜTFEN BAKARMISINIZZZZ !!11
« Yanýtla #1 : 01 Mayýs 2014, Perþembe - 18:37 »
Bence oyalanmana hiç gerek yok. Eðer oyunun kurulum mantýgýný anladýðýný düþünüyorsan network üzerinden oynamaya baþlamalýsýn artýk. En fazla kazana kaybede öðrenirsin ne olduðunu oyunun. Bence tekliyle uðraþma artýk online rakipler bulduðunda daha eðlenceli hale gelecek

akinpx

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 01 Mayýs 2014, Perþembe - 21:18 »
aslýnda iyi bir köy olsun istiyorsan en az 6. lvle kadar saldýrý yapmayýn diyorlar. karþýnýn intikam þansý doðuyor. çýkarýcýlarýn geliþmiþse zaten madene ihtiyacýn kalmýyor geliþmek için.

ama þöyle de bir durum var. saldýrýný geliþtirmek için pratik yapman gerekiyor. bence 2. bir hesap aç orda saldýrýlarý bol olsun. esas hesabýnda ilerde baþlarsýn.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #3 : 04 Mayýs 2014, Pazar - 23:51 »
Oyuna baþlarken bende buralarda gezdim kalkan kullanmadým ama gereksizmiþ bunu öðrendim kalkaný bozdum hemen ve köylerden daha fazla ganimet çaldým ha köyüme saldýrýda  yapýldý 10.000 alýndý bende 20.000 30.000 çaldým yani söylediðim kýþlaný 2-3 yaptýysan oyunu kavradýysan boz kalkaný ama bir taktik verim ilk lv lerde kupa önemli deðil rakibin köyüne goblin ile saldýr bütün paralarý hemen toplarsýn

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.