Gönderen Konu: Savunma-saldýrý  (Okunma sayýsý 9353 defa)

Çevrimdýþý Faydasal

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
Savunma-saldýrý
« : 02 Kasým 2012, Cuma - 17:47 »
Arkaþalar önceden saldýrý yapmak daha kolaydý þimdi yeni güncelleme ile saldýrý zorlaþtý hemde baya önceden 3 yýldýz aldýðým yerlerden 1 yýldýz anca alýr oldum kendi adýma onun için bu aralar savunmaya daha fazla önem verin ordan daha fazla kupa alýrsýnýz kendi bulundugum klandan öyle yapanlar oldu ve beni 2-3 gün içinde geçtiler savunma ile;))

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Savunma-saldýrý
« Yanýtla #1 : 07 Kasým 2012, Çarþamba - 18:16 »
Faydasal çok haklý 120 yakýn kupa savunmadan aldým 1 gün icinde

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #2 : 08 Kasým 2012, Perþembe - 14:02 »
kb acemi olduðum için fazla anlayamadým,Ama rakip saldýrmazsa nasýl savunma yapacaðýz? Hangi þekilde dizayn ile savunma daha rahat olur? Gibi sorularý da cevaplayabilirdiniz..

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #3 : 08 Kasým 2012, Perþembe - 16:29 »
Ben genelde iksir 300 binlerde tutuyorum , 5 dakika geçmeden saldýrý geliyor.Bi bakýma yem olarak kullanýyorum.

Çevrimdýþý Faydasal

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 10 Kasým 2012, Cumartesi - 08:46 »
Sen oyundan çýkýnca birisaldýrýyor o zaman savunma silahlarýn savunma yapuyor savunma þekli olarak da kendi köy seviyendeki insanlarýn köyler
Ne bakabilrsin onlar nasýl yaptýysa kafana en yatan þekli yaparsýn veya klanýndan bo konuda yardým iste onlar sana þunun gibi yap der

Çevrimdýþý MrYetisen

• 92.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 967
  • Rep Puaný : 33
  • Durumum:
  • The Hero of Weak people
  • 197 Mesajý Toplam
    474 Kere Beðenildi
    • MrYetisen on Twitter
  • COC Nick : Envercanytsn
  • Klaným : WOLF/BOZKURT
« Yanýtla #5 : 10 Kasým 2012, Cumartesi - 21:05 »
Evet abi:) ben hep etkilendiðim ve iþgal edemediðim düzeylere geçiþ yaparým.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama þu dönemde ana binayý boþa alýp etrafýný tuzakla dolduruyorum ve o sýrada da savunma unsurlarýný kulanarak savunma yapýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Silifkeli

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Silifkeli
  • Klaným : Mersin
« Yanýtla #6 : 12 Kasým 2012, Pazartesi - 19:59 »
savunmaya aðýrlýk vermek bencede çok önemli, savunmayý güçlendirmeden sürekli saldýrý yaparsan ve asker güçlendirmeye yönelirsen aldýðýn kupalarý ve kaynaklarýný savunman kolayca kaybediyor. bende artýk savunmaya yöneldim. köy binam þu an 7.seviye ve köy binam 7.seviyedeyken duvarlar dahil ne kadar yükseltme varsa max seviyeye kadar hepsini yükseltmeden köy binamý 8.seviyeye yükseltmeyeceðim.  alt yapýyý saðlam tutup ondan sonra köy binasýný yükseltmek en iysi bence.

Mersin klanýna tüm hemþerilerimi beklerim. Orada da adým Silifkeli. Görüþmek dileðiyle.

Çevrimdýþý chagyy

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    58 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 15 Kasým 2012, Perþembe - 17:31 »
Kesinlikle yeni baþlayanlar için savunma, altýn madeni, iksir toplayýcý, surlar gibi altyapýlarýný oluþturmalarýný tavsiye ediyorum.
Biraz sabýr deyip temeli iyi oturttuktan sonra ileride çok keyif alacaðýnýz savaþlara imza atabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Þimdilik köyünüze þýk bir düzen vermeye bakýn. Saldýrý kolay sonrasýnda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Barbar.adil

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : adil
  • Klaným : DENIZLI
« Yanýtla #8 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 14:47 »
Bence kupa hic onemli degil kupa ne kadar az olursa eslesme bulda o kadar kolay rakip gelir  yani her savastan altin iksir kazanip gelisiriz kupa kolay her zaman kasilir bu yuzden altin iksir madenlri ortada tutulmali sihirbaz kuleleri ve havan toplari oklarin etrafinda olmali ve diger savonma nsurlari ise etrafa esit sekilee paylastirilmali..

Çevrimdýþý Ignorance

• 66.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 395
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • \m/ Black Sabbath \m/
  • 100 Mesajý Toplam
    187 Kere Beðenildi
  • COC Nick : [Karayell..
  • Klaným : TURKÝYE
« Yanýtla #9 : 31 Ocak 2013, Perþembe - 16:07 »
100 kupada 60-70 lvllar birikmiþ durumda. Fýrsatçý ezik X-Topçular çok artmadý mý þu son günlerde?? En rahat kupa aralýðý 1000-1400. Yeni yetme 30-40 lvllarýn bulunduðu bölge. Zengin ve az tasalý bölge.

-----> Screw You Guys I'm Goin Hooome ----->

Çevrimdýþý ^^dracula^^

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ^:dracula:^
  • Klaným : MAVÝ APREK
« Yanýtla #10 : 09 Þubat 2013, Cumartesi - 23:12 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
savunmaya aðýrlýk vermek bencede çok önemli, savunmayý güçlendirmeden sürekli saldýrý yaparsan ve asker güçlendirmeye yönelirsen aldýðýn kupalarý ve kaynaklarýný savunman kolayca kaybediyor. bende artýk savunmaya yöneldim. köy binam þu an 7.seviye ve köy binam 7.seviyedeyken duvarlar dahil ne kadar yükseltme varsa max seviyeye kadar hepsini yükseltmeden köy binamý 8.seviyeye yükseltmeyeceðim.  alt yapýyý saðlam tutup ondan sonra köy binasýný yükseltmek en iysi bence.
                                                                                                                                                                      Hepsini max yapcam diyosun ama duvarlarý 7 yapmak için 200.000 altý benim köy binam 8 daha yeni yaptým duvarlarý 6 hatta birazý hala 5

Çevrimdýþý ^^dracula^^

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ^:dracula:^
  • Klaným : MAVÝ APREK
« Yanýtla #11 : 09 Þubat 2013, Cumartesi - 23:14 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bence kupa hic onemli degil kupa ne kadar az olursa eslesme bulda o kadar kolay rakip gelir  yani her savastan altin iksir kazanip gelisiriz kupa kolay her zaman kasilir bu yuzden altin iksir madenlri ortada tutulmali sihirbaz kuleleri ve havan toplari oklarin etrafinda olmali ve diger savonma nsurlari ise etrafa esit sekilee paylastirilmali..
sana katýlýyorum benim kupam 1200 ü geçtiðinde hemen 900-1000 e indiriyorum kolay rakipler ve bir sürü kaynak çýkýyo