Arkadaþlar tüm yorumlarý okudum fakat þuna dikkatim çekildi.Hemen hemen herkes balonlarýn lüzumsuz bir savaþ aracý olduðunu düþünüyor.Düþüncenize saygý duyarým fakat þunuda belirteyim.240 kiþilik orduda yaklaþýk 80 balon sýðýyor.Ve öfke büyüsü ile daðýtamayacaðýnýz köy yok.5.seviye yeter hatta 6 . seviye kesinlikle durdurulmaz bi araç oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Benden size tavsiye kullanýn demiyorum ama mutlaka okçu dev sihirbazdan sonra yükseltilmesi gereken bir askeri saldýrý çeþidir.Saygýlarýmla...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapArkadaþlar tüm yorumlarý okudum fakat þuna dikkatim çekildi.Hemen hemen herkes balonlarýn lüzumsuz bir savaþ aracý olduðunu düþünüyor.Düþüncenize saygý duyarým fakat þunuda belirteyim.240 kiþilik orduda yaklaþýk 80 balon sýðýyor.Ve öfke büyüsü ile daðýtamayacaðýnýz köy yok.5.seviye yeter hatta 6 . seviye kesinlikle durdurulmaz bi araç oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Benden size tavsiye kullanýn demiyorum ama mutlaka okçu dev sihirbazdan sonra yükseltilmesi gereken bir askeri saldýrý çeþidir.Saygýlarýmla...yüksek kupalarda deneme bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap balonla yapýlabilecek tek þey dalkavuk eþliðinde %50 alýmý dahasýda yok.