Gönderen Konu: Þifacý Geliþim & Görünüm  (Okunma sayýsý 9318 defa)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Þifacý Geliþim & Görünüm
« : 22 Ocak 2013, Salý - 21:24 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu Bölüm Detaylarý Artýk Portal Sayfamýzda !

Sayfayýmýzý Ziyaret Etmek Ýçin Týklayýn

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Neler Var ?

Savunma Birimleri ; Top,Okçu Kulesi,Havan,Hava Savunmasý,Sihirbaz Kulesi,Gizli Tesla,X-Yayý,Cehennem Kuesi,Duvarlar,Tuzaklar

Askerler ; Barbar , Okçu , Dev, Goblin , Duvar Kýrýcý , Balon , Sihirbaz , Þifacý , Ejderha , Pekka , Dalkavuk , Valkyrie , Yaban Domuzu Binicisi , Cadý , Golem , Lav Tazý

Kaynaklar ; Altýn Madeni , Ýksir Toplayýcý , Kara Ýksir Sondasý , Altýn Deposu , Ýksir Deposu , Karaiksir Deposu , Ýnþaatçý Kulübesi

Ordular ; Ordu Kampý , Kýþla , Ýzbe Kýþla , Laboratuvar , Büyü Fabrikasý , Barbar Kral , Okçu Kraliçe

Büyüler ; Yýldýrým , Ýyileþtirme , Öfke , Atlama , Dondurma

« Son Düzenleme: 02 Þubat 2015, Pazartesi - 18:44 Gönderen: Admin »

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen 20 Kullanýcý: MsXLaPsS (11 Eylül 2014, Perþembe - 23:16), Mert46 (31 Temmuz 2014, Perþembe - 12:48), yamozi64 (24 Mayýs 2014, Cumartesi - 16:31), (12 Mayýs 2014, Pazartesi - 20:12), aqil (15 Nisan 2014, Salý - 11:32), hasan_16 (09 Nisan 2014, Çarþamba - 20:54), imparator23 (01 Nisan 2014, Salý - 03:34), Techno (22 Þubat 2014, Cumartesi - 07:27), nitec_427 (13 Þubat 2014, Perþembe - 10:55), EmnSNMZ (04 Þubat 2014, Salý - 20:34), mars789 (02 Ocak 2014, Perþembe - 11:12), kazaam (10 Aralýk 2013, Salý - 23:16), batuh007 (08 Aralýk 2013, Pazar - 07:50), espedas (04 Aralýk 2013, Çarþamba - 03:11), cemdemirbilek (15 Kasým 2013, Cuma - 14:24), Serdar S (04 Kasým 2013, Pazartesi - 10:06), FURKANEDA (01 Kasým 2013, Cuma - 20:16), mustafaxxxas (04 Ekim 2013, Cuma - 20:06), Kaðan1 (10 Eylül 2013, Salý - 12:03), griffin38 (31 Temmuz 2013, Çarþamba - 06:55)

Çevrimdýþý kRnc

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 194
  • Rep Puaný : 46
  • Durumum:
  • Okuyom ben yaa !
  • 61 Mesajý Toplam
    265 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kRnc
  • Klaným : it the fcuk
Ynt: Þifacý Geliþim & Görünüm
« Yanýtla #1 : 23 Ocak 2013, Çarþamba - 05:32 »
çýkma süresi uzun gibi geliyo ama devlerin arkasýnda savas sonuna kadar canlý tutuyo cok iyi birþey

Yiyemiceðiniz muzu soymayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paylaþmýþ olduðum bilgiler faydalý geldiyse bir teþekkür ve Repi fazla görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gamecenter : Brk.K

kRnc 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: hacu (05 Ocak 2014, Pazar - 15:41), can2700 (23 Ocak 2013, Çarþamba - 11:46)

Çevrimdýþý Ignorance

• 66.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 395
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • \m/ Black Sabbath \m/
  • 100 Mesajý Toplam
    187 Kere Beðenildi
  • COC Nick : [Karayell..
  • Klaným : TURKÝYE
« Yanýtla #2 : 23 Ocak 2013, Çarþamba - 21:10 »
Aha benim konum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Biraz daha iksirim olsun, duvar yýkýcýdan sonra onu da geliþtiricem Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

-----> Screw You Guys I'm Goin Hooome ----->

Çevrimdýþý hikmetim

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : hikmetim
  • Klaným : ottomans
« Yanýtla #3 : 19 Eylül 2013, Perþembe - 00:11 »
4.seviye çýktý güncelleyebilirmisiniz ben bulamadým da.tþk.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 24 Eylül 2013, Salý - 18:55 »
Güncellemeye uygun olarak editlenmiþtir.

Çevrimdýþý asdasdas06

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ka2n
  • Klaným : stargate
« Yanýtla #5 : 12 Ocak 2014, Pazar - 18:06 »
Deðerler yanlýþ.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 13 Ocak 2014, Pazartesi - 10:19 »
Deðerler yanlýþ.

Editlendi, teþekkürler.

Çevrimdýþý cam4

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : gelavera_deresi
  • Klaným : cam4
« Yanýtla #7 : 28 Ocak 2014, Salý - 13:42 »
bence bu birimi geri kalan tüm yapý ve savaþçýlarýn yükseltmelerini tamamlamadan yükseltmek mantýksýz.
zaten ordularda aðýrlýk oluþturmuyor. destek için 2-3 tane koyuluyor.
birinci seviye yükseltmesi, iyileþtirme gücünü 35 den 42 çýkarýyor, sadece 7 birim artýþ için 750 bin iksir feda etmek fayda maliyet açýsýndan mantýksýz. 750 bin iksire 150 tane fazladan þifacý üretirsiniz ki, bir þifacý 35 birim iyileþtirme yaptýðýna göre çok daha  fazla katký saðlar. hatta seviye 3 yapýlmýþ þifacýdan bile fazla katký saðlar ekstradan koyacaðýnýz bir þifacý. üstelik savaþ esnasýnda farklý farklý yerlere daðýlmýþ birliklerinizin yanýna da yollayabilirsiniz. seviye yükseltmeye göre, savaþa sokulan þifacý sayýsýný arttýrmanýn bir artý tarafý da budur....

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #8 : 28 Ocak 2014, Salý - 20:58 »
bence bu birimi geri kalan tüm yapý ve savaþçýlarýn yükseltmelerini tamamlamadan yükseltmek mantýksýz.
birinci seviye yükseltmesi, iyileþtirme gücünü 35 den 42 çýkarýyor, sadece 7 birim artýþ için 750 bin iksir feda etmek fayda maliyet açýsýndan mantýksýz. 750 bin iksire 150 tane fazladan þifacý üretirsiniz ki, bir þifacý 35 birim iyileþtirme yaptýðýna göre çok daha  fazla katký saðlar. hatta seviye 3 yapýlmýþ þifacýdan bile fazla katký saðlar ekstradan koyacaðýnýz bir þifacý. üstelik savaþ esnasýnda farklý farklý yerlere daðýlmýþ birliklerinizin yanýna da yollayabilirsiniz. seviye yükseltmeye göre, savaþa sokulan þifacý sayýsýný arttýrmanýn bir artý tarafý da budur....

Tek sorun bir þifacý 14 birim yer kapladýðý için ne kadar az olursa o kadar iyi o yüzden kullananlar seviye arttýrýrsa faydasýný görür diye düþünüyorum, þahsen ben kullanmýyorum, onun yerine iyileþtirme büyüsü tercih ediyorum

Çevrimdýþý Furkangok

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 25
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Furkangok
  • Klaným : 4justice
« Yanýtla #9 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 00:55 »

Tek sorun bir þifacý 14 birim yer kapladýðý için ne kadar az olursa o kadar iyi o yüzden kullananlar seviye arttýrýrsa faydasýný görür diye düþünüyorum, þahsen ben kullanmýyorum, onun yerine iyileþtirme büyüsü tercih ediyorum

Ýyileþtirme büyüsünü bende yarýn acýyorum..Nasýl kullanýlýyor bilgi verirmisiniz biraz yani ortaya atýnca nasýl çember içinde tutabiliriz nasýl yararlý bir þekilde kullanabiliriz bu iksiri anlatabilirmisiniz ne zaman atmalýyýz

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
« Yanýtla #10 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 01:05 »
Diyelimki 10 adet dev savunmalara saldýrýyor, bir sonraki hedefini ve daha sonra izleyeceði rotayý tahmin edebilirsin, iyileþtirme büyüsünü askerlerin canlarý azaldýðýnda iþte tamda bu gideceðini tahmin ettiðin yere atmalýsýn aksi taktirde büyü boþa gider, büyünün etki alaný içinde olan askerler halkanýn içinde olduðu sürece iyileþmeye devam ederler

Çevrimdýþý Furkangok

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 25
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Furkangok
  • Klaným : 4justice
« Yanýtla #11 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 01:07 »
Diyelimki 10 adet dev savunmalara saldýrýyor, bir sonraki hedefini ve daha sonra izleyeceði rotayý tahmin edebilirsin, iyileþtirme büyüsünü askerlerin canlarý azaldýðýnda iþte tamda bu gideceðini tahmin ettiðin yere atmalýsýn aksi taktirde büyü boþa gider, büyünün etki alaný içinde olan askerler halkanýn içinde olduðu sürece iyileþmeye devam ederler

Tamamdýr.Tesekkur ederim