Gönderen Konu: Yardým Lütfen  (Okunma sayýsý 944 defa)

Çevrimdýþý Ahmeten123

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Ahmeten123
Yardým Lütfen
« : 14 Mayýs 2014, Çarþamba - 20:46 »
Beyler benim bir klan var. Eskiden bir adamda benim klan daydý, adamý attým. Ama adam intikam almak içinmidir nedir klana gelip küfür edip gidiyor. Malum lider benim boþ durur muyum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap klan arkadaþlarýma bir posta attým ve onu gördükleri yerde atmalarýný söyledim. Ama her attýðýmýzda adam geri geliyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bizde sürekli adamý atýyoruz ama bunu sonlandýrmak istiyorum. Acaba bu adamý engellememin bir yolu var mýdýr?

Çevrimdýþý chazarss

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 32
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : chazarss
  • Klaným : Efes
Ynt: Yardým Lütfen
« Yanýtla #1 : 15 Mayýs 2014, Perþembe - 02:24 »
kardeþim klandaki rütbesi yükseklerden biri ona birkaç defa davet yolladýysa; o davetlere istediði zaman evet diyip girebilir, üstelik bir davete evet dediði zaman diðer davetler silinmiyor, sen onu kovdukça diðer bir davete evet der ve hemen damlar klana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bizimde baþýmýza da gelmiþti þaþýrmýþtýk baya, oyunun kaynak dosyalarýný indirdik ancak öðrenebilmiþtik bu yöntemi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap çözümse; davetleri yollayan klan hainini bulacaksýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap