Gönderen Konu: Çalýnan Cihazýmdan Oyuna Giriþi Engellemek Çözene 20$ Ödül |YARDIM (Game Center)  (Okunma sayýsý 2734 defa)

Çevrimdýþý Cankat

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Can
Merhaba arkadaþlar 2 hafta önce iPhone 5 telefonum çalýndý ve ben de mecburen yeni telefon aldým Galaxy Note 3. Daha önceden köyümü androidde de kullandýðým için Google+ ile eþleþmiþti yani sorunsuzca Note 3 cihazýma köyümü ekledim ve kullanmaya devam ediyorum fakat þöyle bir sorunum var. Çalan hýrsýz mý diyeyim yoksa onun sattýðý eleman mý diyeyim bilemiyorum Clash of Clans tutkunu mudur nedir benim köy de 103 level olunca tabi oynayasý geliyor hýyarýn sanýrým.

Her neyse sürekli olarak Clash of Clans'a ben online iken giriyor ve benim oyundan düþmemi saðlýyor. Buna gýcýk oluyorum benden habersiz savaþa gidiyor ve dayak yiyip geri dönüyor benim zararýma oluyor bu.

Benim istediðim o cihazdan oyunuma giriþ yapmasýný tamamen engellemek.

Aklýma þöyle bir þey geldi:

Supercell'e mail atýp durumu izah etmek ve çalýnan cihazýmdaki Game Center üyeliðimden oyunu tamamen sildirmek. Böylece bir daha köyüme giremeyecektir. Fakat þöyle bir sorun var, Game Center mailimi hatýrlamýyorum sadece game center nickimi hatýrlýyorum. Sizce sonuç ne olur maili yollarsam ya da daha alternatif bir yol var mýdýr köyüme benden izinsiz baðlanmasýný engelleyecek?

Eðer sorunumu çözebilen birisi olursa bu site üzerinden VIP üyelik satýn alacaðým ve ona 20$'lýk gift kart vereceðim. Bu kart ile cihazýnýzdan köyünüze yeþil taþ yükleyebilirsiniz.

Yardýmlarýnýzý bekliyorum, iyi günler dilerim.

Çevrimdýþý Siyahhayalet

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Siyahhayalet
  • Klaným : _zZz_
Ödüle gerek yok ama sanýrým uzaktan iphone kilitle özelliði vardý, ya cihazýn içinden yada iCloud üzerinden pc den ikisinden biri veya arkadaþ bul/iphone bul özelliðin açýksa araþtýr ordan kilitlemen lazým, sana apple müþteri hizmetlerinin numarasýný yazayým, bu konu ile ilgili detaylý bilgiyi ordan alabilirsin; Apple Store Türkiye ; 0216 282 15 11 ve eðer istanbuldaysan Zorlu Center daki Apple Store maðazasýna gidip canlý bilgi alabilirsin çünkü bildiðim kadarýyla direk apple ile baðlantýlarý olduðu için cihazýnýn faturasý ile beraber gidip ordan iþlem yaptýrma þansýn var...

Siyahhayalet 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Cankat (15 Mayýs 2014, Perþembe - 04:54)

Çevrimdýþý Cankat

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ödüle gerek yok ama sanýrým uzaktan iphone kilitle özelliði vardý, ya cihazýn içinden yada iCloud üzerinden pc den ikisinden biri veya arkadaþ bul/iphone bul özelliðin açýksa araþtýr ordan kilitlemen lazým, sana apple müþteri hizmetlerinin numarasýný yazayým, bu konu ile ilgili detaylý bilgiyi ordan alabilirsin; Apple Store Türkiye ; 0216 282 15 11 ve eðer istanbuldaysan Zorlu Center daki Apple Store maðazasýna gidip canlý bilgi alabilirsin çünkü bildiðim kadarýyla direk apple ile baðlantýlarý olduðu için cihazýnýn faturasý ile beraber gidip ordan iþlem yaptýrma þansýn var...

Emniyete gittim imei takibe alýndý ama daha adam simkart takmadýðý için bir þey çýkmadý. iPhone Apple tarafýndan kara kilit denilen þeklde kitlenirse kilit geri açýlmýyor o yüzden yaptýrmýyorum. Uzaktan kontrol için iCloud iPhone'umu bul açýk olmasý gerekliydi ama benim kapalýydý. O yüzden benim þuanki önceliðim köyüme o adamýn girmemesi. Bu konuda yardým beklemekteyim, yorum için teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cankat

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Bu konuda bilgisi olanlarý bekliyorum.

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 285
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klaným : eXeLanCe
Mail atmayý dene bu oyunda deðil ama baþka oyunda benim yapmýþlardý bu oyunda Türk yönetici yok güzel bir ingilizce olmasi lazim yada google translate de nokta vurgullere dikkat ederek yaz durumunu.

Çevrimdýþý Cankat

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Mail atmayý dene bu oyunda deðil ama baþka oyunda benim yapmýþlardý bu oyunda Türk yönetici yok güzel bir ingilizce olmasi lazim yada google translate de nokta vurgullere dikkat ederek yaz durumunu.

Canada'da yaþayan bir arkadaþým var, maili ona yazdýrýp göndereyim o zaman. Umarým çözerler durumu. Kanser olacam az kaldý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cankat

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
güncel

Çevrimdýþý hlk52

• 7.Seviye Üye