Gönderen Konu: 8. SEVIYE KOY DUZENI DENENDI KESIN BASARI !  (Okunma sayýsý 9547 defa)

Çevrimdýþý Ensrcnr

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Chucky
8. SEVIYE KOY DUZENI DENENDI KESIN BASARI !
« : 16 Mayýs 2014, Cuma - 02:11 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Arkadaþlar eðer fotoðraf açýlmýyorsa özelden mesaj atabilirsiniz.

Mobilden girdiðim için zor oluyo ayarlamak , ve buradan Admin abiye sesleniyorum siteye mobil tasarým istiyorum (istiyoruz) Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hesap önceden benimdi oyunu býrakmak istediðim için bir abime devretmistim düzenleme bana aittir. Sizde deneyin zarar gelmez Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Rep ve teþekkürümü unutmazsanýz sevinirim. Iyi oyunlar , iyi eðlenceler.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ensrcnr 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: hakanculha3 (10 Aralýk 2014, Çarþamba - 23:45), umutfilazi1 (16 Mayýs 2014, Cuma - 23:13)

Çevrimdýþý sacid589

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Fenerbahçe
  • Klaným : Bizim Klan
Ynt: 8. SEVIYE KOY DUZENI DENENDI KESIN BASARI !
« Yanýtla #1 : 16 Mayýs 2014, Cuma - 21:25 »
Admin abeeeeeeey

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #2 : 17 Mayýs 2014, Cumartesi - 19:36 »
Altýn depolarýn dýþarýda neyinden zarar gelmezki düzenin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  altýn kaybedersin her savaþta  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý petitjoueur

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 11
  • Durumum:
  • Çuvallarý dolduruuuun
  • 5 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Petitjoueur / Petitjoueur2
« Yanýtla #3 : 17 Mayýs 2014, Cumartesi - 23:52 »
hangi konuda kesin baþarý kardeþim? kupa kaybýný önlüyor herhalde de zaten saldýranlar genelde altýna yöneliyor. hem altýný koruyup hem kupa kaybetmemek baþarý sayýlýr bana göre Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

petitjoueur 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Ccevdet (29 Haziran 2014, Pazar - 15:02), ysf_ (18 Mayýs 2014, Pazar - 13:06)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 00:34 »
3-5 kupa için altýn depolarý dýþarý koymuþsunuz nasýl biþi bu anlamadým
hangi konuda kesin baþarý kardeþim? kupa kaybýný önlüyor herhalde de zaten saldýranlar genelde altýna yöneliyor. hem altýný koruyup hem kupa kaybetmemek baþarý sayýlýr bana göre Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

kafanýzdan saçma düzen  yapýp üyelerin biþiler kaybetmesini saðlamayýn biraz araþtýrýn altýn deposu bu o teslalarý kimse patlamicakmý sizce 3-4 devle patlatýrým

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: AnGaJe (21 Ekim 2014, Salý - 05:01)

Çevrimdýþý msyucel

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ELLERYUKARI
  • Klaným : TcTürk
« Yanýtla #5 : 30 Mayýs 2014, Cuma - 14:42 »
Altýným hiç 388 bin olmadýðý için deneyemiyorum k.bakma benmde altýn/iksir 380 bin olsa benim de kaybedeceðim birþey olmaz   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ensrcnr

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Chucky
« Yanýtla #6 : 30 Mayýs 2014, Cuma - 18:07 »
Altýným hiç 388 bin olmadýðý için deneyemiyorum k.bakma benmde altýn/iksir 380 bin olsa benim de kaybedeceðim birþey olmaz   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Zaten kupa amaçlý savunma ganimet önemli deðil bana göre bir saat içinde 300.000 ganimet yapanlarý biliyorum. Þampiyonlar Ligi'nde Kara Iksir için yapýldý bu arada bu düzen

Rep ve teþekkürümü unutmazsanýz sevinirim. Iyi oyunlar , iyi eðlenceler.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 30 Mayýs 2014, Cuma - 20:22 »
kardeþim kusura bakma bu düzenle sen þampiyona çýk her savaþta 30 kupan garanti gider þampiyon deðilde þunu altýn 3 yapalým ganimet 300.000 1 saatede az saatte 500.000 felan alýyorum yada 400.000 ama her savaþta garanti adamlar altýnýný full alcak bu düzeni kimse uygulamaz bundan kat kat iyi düzenler var

Ey Türk Gençliði!

Çevrimdýþý msyucel

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 30 Mayýs 2014, Cuma - 21:49 »

Zaten kupa amaçlý savunma ganimet önemli deðil bana göre bir saat içinde 300.000 ganimet yapanlarý biliyorum. Þampiyonlar Ligi'nde Kara Iksir için yapýldý bu arada bu düzen
Madem "KUPA" için yapýldý altýn depolarýnýn orada teslalarn ne iþi var savunmaya Çeksene onlarý da  ÇELÝÞKÝ ÇELÝÞÝ ÇELÝÞKÝ  ......

msyucel 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkan kýzýlýrmak (05 Temmuz 2014, Cumartesi - 15:07)

Çevrimdýþý togy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : togy & togy2
  • Klaným : mambalar
« Yanýtla #9 : 01 Haziran 2014, Pazar - 15:08 »
Emege saygý ama bole absurt seyleride lutfen paylasmayin depolari oraya koymak ne alaka !? Bbence bu koy duzeni sacma koy duzeni basliginda konulmali Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bide iksir deposu kapasitesi 1.5 milyon okculari 5 lvl adamin okc 5 lvl 2.250k ya oluyor !?!?

Çevrimdýþý msyucel

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 05 Haziran 2014, Perþembe - 23:45 »
Emege saygý ama bole absurt seyleride lutfen paylasmayin depolari oraya koymak ne alaka !? Bbence bu koy duzeni sacma koy duzeni basliginda konulmali Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bide iksir deposu kapasitesi 1.5 milyon okculari 5 lvl adamin okc 5 lvl 2.250k ya oluyor !?!?
Ziyaret modunda kardeþ absürtlüðe %💯 katýlýyorm 😊😊😊

Çevrimdýþý mayer312

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : mayer
  • Klaným : darksword
« Yanýtla #11 : 06 Haziran 2014, Cuma - 00:36 »
Bence de bu þekilde köyleri koyup arkadaþlarý yanýltmayýn..Böyle düzen girin klana kimsede göremezsiniz..
  Þunu söyleseniz hiç lafým yoktu "-Arkadaþlar köy düzenim sizce nasýl olmuþ" gibi..
  Hem sitede hem de youtube da çok güzel örnek köyler var..Savunma için ayrý Klan savaþlarý için ayrý..
 Bakýn Ganimet korumaya yönelik Hector rumuzlu üyemizin paylaþtýðý 8. seviye köy düzeni var.Bence inceleyin ..
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, Cuma - 01:53 Gönderen: mayer312 »