Gönderen Konu: Ganimet yok!  (Okunma sayýsý 4428 defa)

Çevrimdýþý Siya

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Siya
Ganimet yok!
« : 17 Mayýs 2014, Cumartesi - 05:05 »
Bu gidiþle keçileri kaçýracaðým. Köy binasý 8'e geçtim 5 gün önce. Bu 5 gündür ganimet bulamýyorum. 100k olan bir köy bulmak için 50 bin altýn harcýyorum. Levelým 63, kupam 1352.

Çevrimdýþý yulsh

• 35.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 117
  • Clash of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yulsh
  • Klaným : prof of clans
Ynt: Ganimet yok!
« Yanýtla #1 : 17 Mayýs 2014, Cumartesi - 05:09 »
oyunun dilini deðiþtirerek ganimetli köyler bulabilirsin, çince yapmayý dene

Çevrimdýþý Siya

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 17 Mayýs 2014, Cumartesi - 05:40 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
oyunun dilini deðiþtirerek ganimetli köyler bulabilirsin, çince yapmayý dene

Yeni köy binasýna geçmemle beraber o iþ de yalan oldu. Brezilya'da bile 80 binlik ganimet bulamýyorum!

Çevrimdýþý Celk273

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : P0pil1adam
  • Klaným : SON OSMANLILAR
« Yanýtla #3 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 02:23 »
Oyun dili ile ganimet bulmanýn alakasý yoktur,oyun tek serverdýr,bu nedenle dil seçenegini deðiþtirince dilini sectýgýn ülkede oynamýyorsun yaný,ganimet bulamamana gelince ilk gectgýn ýcýn alýþlan degýlsýn,biraz daha sabýrla aramalýdýn kupada deðiþiklikler yapararak ara,8 köy bina ýcýn altýn 3 idealdýt belký gümüþede bakabýlýrsýnzzzz..

Çevrimdýþý Siya

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 03:04 »
Oyun dili ile ganimet bulmanýn alakasý yoktur,oyun tek serverdýr,bu nedenle dil seçenegini deðiþtirince dilini sectýgýn ülkede oynamýyorsun yaný,ganimet bulamamana gelince ilk gectgýn ýcýn alýþlan degýlsýn,biraz daha sabýrla aramalýdýn kupada deðiþiklikler yapararak ara,8 köy bina ýcýn altýn 3 idealdýt belký gümüþede bakabýlýrsýnzzzz..

Alakasý olmadýðýný ben de biliyorum ama bazen son çare olarak deniyorum ve gayet iþe yarýyor. Mesela Çin'e girince hep duvarlarý kötü köyler görüyorum, Brezilya'da ve Norveç'te ise bol ganimet buluyorum. Hep o ülkelerde gördüðüm þeyler bunlar. Ama bu benim batýl inancým tabii. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Altýn 3'e ise geçmeme az kaldý. Umarým orda bulurum. Ve bu arada köy binasýna geçeli 1 hafta olacak neredeyse. Sizin baþýnýza da mý böyle bir durum geçmiþti nerden biliyorsunuz yeni olduðum için kaynaklandýðýný?

Çevrimdýþý 3nginkurt

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : dark boy
  • Klaným : destroyerz
« Yanýtla #5 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 05:56 »
Bu gidiþle keçileri kaçýracaðým. Köy binasý 8'e geçtim 5 gün önce. Bu 5 gündür ganimet bulamýyorum. 100k olan bir köy bulmak için 50 bin altýn harcýyorum. Levelým 63, kupam 1352.
altýn 3 ve altýn 2 aralýðýnda gezersen ganimet olduðunu göreceksin.ben 8 e geçince ganimet bulamadým altýn lige çýktým ve günde 3 m kasýyorum

Çevrimdýþý Siya

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 16:13 »
altýn 3 ve altýn 2 aralýðýnda gezersen ganimet olduðunu göreceksin.ben 8 e geçince ganimet bulamadým altýn lige çýktým ve günde 3 m kasýyorum

Altýn 3'teyim durum ayný..

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
« Yanýtla #7 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 18:00 »

Saldýrý baþýna ortalama ne kadar ganimet kazanýyosun?altýn 3 e yükseltmeyi düþünüyorum ama gümüþ 2 ve 1 de saldýrý baþýna 250k ganimet buluyorum rahatlýkla.Bazen 400k seviyesine kadar çýkýyor.

En büyük savaþ,cahilliðe karþý yapýlan savaþtýr.

K.Atatürk

Çevrimdýþý FatihliFatih

• 58.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 285
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • 39 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FatihliFatih
  • Klaným : eXeLanCe
« Yanýtla #8 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 20:06 »
8 level bir oyuncunun kupasý 1400-1800 arasýnda istediði kadar ganimet bulabilir erken geçerseniz bu kupada geliþemezsiniz bu kupanýn altýnda kalýrsanýz bu kupa altýndada ganimet bulamazsýnýz.

Çevrimdýþý 3nginkurt

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : dark boy
  • Klaným : destroyerz
« Yanýtla #9 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 21:39 »

Saldýrý baþýna ortalama ne kadar ganimet kazanýyosun?altýn 3 e yükseltmeyi düþünüyorum ama gümüþ 2 ve 1 de saldýrý baþýna 250k ganimet buluyorum rahatlýkla.Bazen 400k seviyesine kadar çýkýyor.
ben altýn 2-3 arasý dolaþýyorum saldýrý baþýna 250 k altýn 250 k iksirden aþaðý saldýrmyrm. ortalama 6-7 dk içinde 1 tane köy denk geliyor

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
« Yanýtla #10 : 19 Mayýs 2014, Pazartesi - 02:53 »

ben altýn 2-3 arasý dolaþýyorum saldýrý baþýna 250 k altýn 250 k iksirden aþaðý saldýrmyrm. ortalama 6-7 dk içinde 1 tane köy denk geliyor

Bu deðerleri zaten 900-1200 arasý kupa seviyesinde saðlýyorum en iyisi ben o seviyeye geri düþeyim.Çünkü tek hava savunmalý köyler oluyor genelde ve dev+þifacý ile bide 10 tane goblin çok rahat 200k-300k arasý ganimet topluyorum.Teþekkür ederim yinede Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

En büyük savaþ,cahilliðe karþý yapýlan savaþtýr.

K.Atatürk

Çevrimdýþý Siya

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 19 Mayýs 2014, Pazartesi - 04:38 »
8 level bir oyuncunun kupasý 1400-1800 arasýnda istediði kadar ganimet bulabilir erken geçerseniz bu kupada geliþemezsiniz bu kupanýn altýnda kalýrsanýz bu kupa altýndada ganimet bulamazsýnýz.

Yalnýzca kýþlalar hariç her þeyi yükseltmiþtim ve öyle geçmiþtim köy binasý 8'e. Kýþlalar da istisna oldu normalde yükselmeyen bir þey yoksa hayatta çýkmazdým bir üst köy binasýna. Þimdi de altýn ve iksir depom bomboþ ganimet olmadýðý için. Deli olacaðým ya. Oyunu býrakmamam için bir sebep kalmadý.